Tuesday, 17 May 2011

Award

Saya tak pernah menang award best student ke hapa, kesian kan? Sapa suruh pemalas belajar. Selama 30 tahun, 2 kali aje pernah saya pernah cabutan bertuah. Itu pun sebab semua org gerenti dpt punya, kahkahkah. Bab sukan, paling tinggi adalah silver. Tak pernah la sarung gold medal, oh sedih.

Tapi ni lagi kesian, dah masuk dua tahun blog ni, baru first time dpt award, wakakakaa!!! Lovely award lak tu. Terus saya tersipu-sipu, carik cermin, pastu tanya diri sendiri, kau lovely sgt kerrr?!! Arhhh, sukatik Ayu la kan, dia nampak lovely je saya ni, echeh cheh. Kucing pun lovely kamu tahu, sebab KOG dpt gak, hehehe (saya imagine kucing pakai blusher dengan bulu mata lentik, taktau kenapa, meoowwww KOG).

Nak dpt award pun ada cara-cara eh? Oh ini dia.
1. Copy imej award pada entry baru anda.


2. Buat link pada pemberi award.
Thanks Ayu :) Lenkali kirim award sekali dgn Chanel Classic Flap pun aci gak :P

3. Senaraikan 7 perkara berkaitan diri anda.
1. Suka makan
2.Suka shopping

3. Suka makan
4.Suka shopping
5. Suka makan
6.Suka shopping


7. Suka handbag
Penat saya pikir, ini jek yg termampu.

4. Tag pula 15 blogger pilihan anda.(Hambuihhh, banyak nyaaa!!!)
1.K.Mimi (blog ni private tapi wajib masuk, mcm bukak esbok, mcm gitu la).
2. Kak Tijah pengumpul setem tegar.
3. Fazira, sile makan pizza sampai pengsan di Italy!
4. Ibusinga, aummm!!! lariiiiiii............
5. Aliaa Roslan, saya nak makan tomyam tepeng!
6.Cik Som, dengan ucapan jgn ada benci pada potpans, hehehehe.
7. Pe'jah, aku nak choco tart ko!!!
8. GC, bilakah due?
9. Uncle Gedek, maintain lovely, whattt?!
10. Norh, breakfast apakah?
11. Bujal, kamu jambu, bukan lovely, kahkahkah!
12. Kazaztan, soklan sama mcm GC, due?
13. Mai, apa ko masak hari ni? aku nak tiru..
14. DaddyZiyyad, ubat sakit hati ada? kihkihkih
15. Nashays, apa khabar kah org arab sodi?


5. Alasan kenapa tag blog mereka.

Diorg adalah rock tapi lovely. Ko boleh imagine?

Photobucket

16 comments:

DrSinga said...

lalalalallaaaa......


pasang signal kiri...
buat-buat tak pandang...

lalalalalalaaaaaa....

Ayu said...

Ehhh, 7 facts about me tu cek pikiaq sampai peluh2. Sebab kalau tulus dari hati, ia akan sama sebijik macam ur list jugak. Hahahahha!! :D u rawk!!

Ms.Lilies said...

aku mcm nampak nama aku tapi bukan kot...sbb aku xrock tp mmg lovely


wakakakakakaka

Nashays said...

sajer jer nak kasik aku stim nak hapedet belog tau..

norh said...

rock tapi lovely..ha ha ha..thanks beb..
hari ni breakfast tosai paper roast kat hussein nasi kandaq..he he

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
pasang signal kiri? nak berenti tepi jalan ke? nak beli nasi lemak ker? hehehehhe

DeLancrettLurpak said...

@Ayu
susah kann nak describe pasal diri sendiri.. hehehehe..tang makan and shopping tu mmg tak dinafikan,hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
chehhhh!!! mek ayra tu baru la lovely, mak mek ayra ganaihhhh..

DeLancrettLurpak said...

@Nashays
aku mmg sengaja suh ko update blog, kahkahkah...

DeLancrettLurpak said...

@norh
perhhhh!! menyesal tanya hang makan apa breakfast, skang dah terliur tosai, huwaaa!!!

somuffins said...

Ooooooooooooooooopsy! Hari nih terlebih mewah dgn abjad 'O' pulak.

*sambil terjengket2 keluar ikut bumbung* Ehem.. kata rock, kaaanz?? hahaha..

Kazaztan Team said...

wakakakkakakka...rock tp lovely...nak terkincit ahkak...due...21 november 2011...ada kemungkinan awal....& terima kasih...

- GC - said...

hihihi. due bulan posa ye kak. raya nanti takleh makan lemang. hohohoh

DeLancrettLurpak said...

@somuffins
mata dah letak celak lom? kalau rock mesti pakai celak, hehehehe

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
lama lagik, so sempat la raya and makan puas2.. ehhehe

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
huii, ketupas palas sedap ok! cicah rendang.. nangis la kauuu!! hahahaha

Related Posts with Thumbnails