Monday, 25 April 2011

Saya Di Sini

Saya berada di negara yang ada ini, pada ketika dan saat ini.

Image Source


Dengan harapan, dapat makan yang ini.
Pistachio Gelato
Image Source

Kang dah kenyang kang, saya balik la....
Kihkihkih


Psst, entry beberapa hari sudah adalah scheduled entry, I busy makan cheese!
Photobucket

20 comments:

bujal X said...

gelato itu sedara aiskrim kah?

Ms.Lilies said...

mencik taw makan sedap xajak aku

:p

gedek! said...

"I busy makan cheese!"...????

Cis..!

kucingorengemok said...

dulu masa kita ke negara itu kita telah berdialog dengannya- kenapa stesen keretapi kau bau macam jamban? ... dulu, sekarang masih lagikah?

Daddy Ziyyad said...

huh...jeles beta!!

beta tak sampai lagi ke Rome..

~haha

harap tepek gambar2 yg best, dan saya berdoa semoa Tony Frenandes buat direct flight ke sana! :P

- GC - said...

mende apa tu?

somuffins said...

DLL
Sibaek kat sini ada gelato gak. Kuranglah nak rasa cemburu :-) Have a good holiday..

Mamma Olyn ♥ said...

Happy holidayyyyy DLL, bestnye jenjalan, nnti upload pic bebyk k, ble la kmi merasa dok italy gak..hihi

aliaaroslan said...

seafood risotto jangan lupa kalau nak umphh lagi, tabur cheese banyak2. lagi pengsan.

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
gelato tu eksrem dalam bahasa italy wahai kamu...

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
penat saya jerit2, angkat2 tangan, k.mimi tak respon punnnn.. heheheh

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
uncle minat cheese ke?

DeLancrettLurpak said...

@kucingorengemok
KOG, dia sudah upgrade daaaa...

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
saya manusia yg kurang bergambar, kalau nak tgk pi FB saya. errr, kamu ada account FB ka?

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
eskrem la GC... eh, ko jgn mengidam pulak.. :P

DeLancrettLurpak said...

@somuffins
a'ah, banyak je gelato kat Malaysia, hehehehe.. ciksom suka flavour mana satu?

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
when the time comes, mesti korang dpt tour the whole Europe, :)

DeLancrettLurpak said...

@aliaaroslan
bad news Aliaa, bad news!

DrSinga said...

saya jeles!
saya tak pernah sampai Rom!

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
nanti anak2 dah besar, sila pergi berdua dgn ayahsinga eh.. lagi romantik u!

Related Posts with Thumbnails