Wednesday, 20 April 2011

Ponek


Huiiii, bdn se lotih amek. Raso mcm poie gym 12 jam straight (nampak bona pembongak).Sampai pukul 9 lebih mlm tadi, takdo makan apo do kek umah, terus panjat katil. Bangun pagi, laparrr! Tapi ada 2 bakul baju nak dilipat, kalu dpt maggi kari+telur+cili padi best gak...se lipat baju dulu la yo, esok2 se cito lain... Kih kih kih

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

24 comments:

Nashays said...

terbaik..dh perfect sgt dah tu..aku klu masak megi ni jer ingredient jer..yg penting ade tolo..p kn tumis dlu (sj nak tmbah amaun lelemaks kat badan)..p ape adehal pas ni leh g gym 12 jam..kalah biggest loser

Ribbon Clown said...

esei pun ado laie sobakol baju lipek.. tah bilo lah di lipek tuh.. megi ko tuh nampak sodap.. esei pun baru yo lopeh makan megi kari ng tolur... *puas aku menaip*

Daddy Ziyyad said...

errr, kalau kat UK, ada tak mereka pakai maid Indon?

bujal X said...

megi kuah cair~mana syok!haha~~

- GC - said...

serius, mengidam makan megi kari, boh teloq, boh cabai. laki tak bg makan pulakkk...

KSWSK said...

mimahhh...skang ni area opis aku ni ha tgh ujan selebat2nya..tgk megi ni bt aku lapo yang amek...

tasekM said...

bongak tu tipu yek...?

aku tau pun sbb nabil yg ajar.
he he.






z = 33.

.

gedek! said...

Yang ni uncle pandai....!

Sap sap soi!

Ms.Lilies said...

kdg2 aku bleh mengidam makan ni taww hahaha....cili api potong lebey...geget2 huuuuuu sedap!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

nengok maggi perut terus lapar. tambah cili api banyak sodap.orang nogori 9 ke?

Madam Sooyaree said...

Kau ni memang penggoda... tengok maggi mee pun memang aku tergoda.. aku tergoda terkecewa.. dari pandangan mata...

BonekadalamChermin said...

peh
ni pekena masa taim hujan2 gini memang terangkattttt!






cis. lapar aku.

DeLancrettLurpak said...

@Nashays
aku dulu letak budu wey sebagai penyedap rasa.. kihkihkih

DeLancrettLurpak said...

@Ribbon Clown
osah berbolit lidah se baco komen ni haa.. teringat dekat makcik DS KK dulu.. bercinto se nak koba-an yg se tak suko dado ayam!!

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
kat sini banyak maid philipines.. tapi kat sini, sapa yg kaya tahap guling2 baru pakai maid.. sebab gaji kat sini tinggi!!!

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
kalau kuah cair, kurang rasa bersalah makan junk food begini, kihkihkih

DeLancrettLurpak said...

@- GC -\
sabaq naa.. ada banyak bulan lagi, kihkihkih

DeLancrettLurpak said...

@KSWSK
huiiii!! panas2! sedapppp!! kihkihkih

DeLancrettLurpak said...

@tasekM
a'ah, se belaja maso se dok kat Sekolah MARA Jolobu..


chembeng tau dak?

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
kalau tak pandai jugak, mmg nak kena sunatttttt!!!

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
kannnn? tapi masa sekolah, confirm kena pauuuu!!

DeLancrettLurpak said...

@Cik Ina minat Do do Cheng
saya 1 Malaysia CikIna.. semua bahasa negeri saya paham kecuali sabah...

DeLancrettLurpak said...

@Madam Sooyaree
maggi ada ke kat sana cik kak?

DeLancrettLurpak said...

@BonekadalamChermin
kan kan? syioooookkk gituuu!!





patutla company Nestle tak pernah rugi ekk, hehehe

Related Posts with Thumbnails