Saturday, 16 April 2011

Fine! Saya yang Slow!

Sejak saya pakai BB, saya tak dpt nak transfer video or pics dari BB ke laptop dengan berjaya. Selama guna N82, ok la pulak eh. So, every time I tried to do it, I ended up pi maki hamun my BB, lembab la, apa lah. Ish ish ish.. Kadang2 nak upload the latest video si Yaya-Yayen di FB pun terbantut, geraammm aje!


So tadi saya saja la godek2 laptop saya yg sudah berusia 4 tahun. Sekali saya perasan ada satu bluetooth driver yg tidak diupdate since saya beli, yakni tahun 2008. Dia manual update, so kena pi website Viao and update. Sekali kauuuu, betol tekaan ku, selama ni aku yg slow, rupanya driver bluetooth di Viao ku ini sudah lapuk di telan zaman. Makanya bluetooth BB tak leh nak connect. Umpama macam Viao tu guna term gua-lu, yg si BB pulak guna aq-awk (wadeheyyy??!!)


Bila dah update the bluetooth driver, automatically terus update BB, so boleh transfer sudeyyy, hoihhh bahagianya. Sebelum ni rasa nak bako aje BB tu..


Ni budak ckp "Kite Bako Jewwww". Sungguh mengada.


Lenkali jgn maki hamun dulu, check dulu, hehehe
Photobucket

24 comments:

norh said...

he he..cute yaya ckp mcm tu...

Ms.Lilies said...

kiut!!


bukan ko ye yang
:p

DrSinga said...

heh heh heh...
cuuubit kang!!

gedek! said...

Kah kah kah...

Itu yg kamu ajar...?

Apa dah jadi dengan nursery rhymes and songs...?

KSWSK said...

sian BB tu kau..kang dia majuk camne?

Daddy Ziyyad said...

bangga mamat khalid..sampain UK pengaruh HKLBR..~haha

Ribbon Clown said...

Haha..comel yaya.. !!! bakor yaya bakor!!

Noraishikin Mohd Salleh said...

kemain sleng kite nyer...tomey bangat! :)

fika79 said...

hahaah..tak blh tahan aku gelak..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Bukan slow, kurang sabar, cam makcik gak. memang malas bab mengodek-godek ni. sampai kat sana ye penangan usop wilcha.

DeLancrettLurpak said...

@norh
satu-satunya sentence BM yg lengkap yg pernah Yaya-Yayen ckp, heheheh

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
mommy yaya mana ader kiut..



mommy yaya gorgeous jerrrr... heheheh

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
hehehe.. dia sudah kurang montel, so agak tak best nak cubit, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
budak ni dah penuh dgn ryhme and songs.. ntah apa2 yg dia nyanyi..

DeLancrettLurpak said...

@KSWSK
kalu dia majuk, aku iphone!!! hehehe..


mcm la banyak duit kannnnn, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
alah, budak tu bukan paham pun dia ckp apa.. mak pak dia yg beria, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Ribbon Clown
budak ni kerjanya mengikut org ckp apa.. bahaya btol!

DeLancrettLurpak said...

@Noraishikin Mohd Salleh
slang + pelat.. kadang2 susah nak paham tauu..

DeLancrettLurpak said...

@fika79
cer try kat anak ko.. confirm bunyi ala-ala german.. hikhikhik

DeLancrettLurpak said...

@Cik Ina minat Do do Cheng
penangan usop wilcha ni hebat sampai kan saya berckp slang perak.. hahahahha

somuffins said...

DLL
I replay 10 kali ..
Syok dengar slang Yaya dan juga ehem .. suka dengar gelak ayu mama Yaya..

DeLancrettLurpak said...

@somuffins
itu gelak ayu mommy si yaya..
kalau dgr mommy yaya mengilai terus you shutdown the laptop and terus dok dalam duvet, heheheheh

nuriL said...

soley2 yaya!

DeLancrettLurpak said...

@nuriL
budak ini over ok!

Related Posts with Thumbnails