Friday, 1 April 2011

Deme

Semalam masak sticky caramel chicken wing. Betol ke nama recipe, ntahlah, check dkt blog MammaOlyn. T-Bag and Yaya-Yayen suke. Yaya-Yayen makan 3 ketul, siap tambah nasik.

Status badan : demam
Status tekak : loya, tapi nak makan bubur mekdi! Dan minum air asam boi!
Status tenaga : tak larat


Semalam siap cir-bir and muntah, hai lahhh badan...


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

26 comments:

bujal X said...

tu la~~makan tak pelawa~~kan da kena ceri beri~~

- GC - said...

ceri beri tu memang boleh buat badan lembikkkkkk.. ohhh..

Daddy Ziyyad said...

minumlah 100Plus..

eh..ada ka 100Plus di UK?

aliaaroslan said...

get well soon kak mimah!

gedek! said...

loya?

Asam boi?

mengandung ke?

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

semoga cepat2 sihat & cepat2 publish resepi2 yg power ranger..

i nak pegi bercuti ni..takleh nak lawat selalu sini..eceh! :)

Kazaztan Team said...

demam adalah masa bermanja..& ayam tu mengiurkan dgn posing itu...

Mamma Olyn ♥ said...

guess wat, i nak wat lg resepi ni utk bebuka.. huhu, lorr cian DLL.. get well soon dear, jgn stres2 k:D

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
kalau saya pelawa awak, nanti awak tak sudi, saya maluuuu.. baik saya belasah duluuuu!!! wakakaka!!!

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
bila cir bir, saya jadik takut nak kentut, takut tercir dalam seluar.. i geli u!!!

DeLancrettLurpak said...

@Daddy Ziyyad
100 plus ada jual dkt Birmingham... satu kotak yg 24 tin tu baru 10pound++...murah kann?

jauh la pulak nak pi Birm kannn?

DeLancrettLurpak said...

@aliaaroslan
Thanks dear :-) kamu takkan balik UK lagi kahhh?

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
tak lahhh, saya ada protection baik punyaaa!!!

DeLancrettLurpak said...

@ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ
huwaaa!! bercuti di mana? naaaak ikuttt!!

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
demam adalah masa utk mengada-ngada, heheheh

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
next time buat recipe ni, i nak try masak kejap, gaul2, and then bakar, hehhehe....mesti lagi sedap kann?

fika79 said...

jauhnya virus aku sampai..jangkit kat ko lah pulak kan..huhuhu..selamat beristirehat yer...minum la hundred plus..

geraugebang said...

Siannyer. Demam...muntah...muntah ada makna kot...he he he

Mamma Olyn ♥ said...

yummm..nyummm, bakar lagi sodapppp!! gigit kat area garing2 hangit tu i like u.. nice idea:)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kalau dah cirit birit dan muntah ,mesti badan lemah gemalai.Kalau tengah cam tu mesti tak lalu makan.pergi klinik ye, ambik ubat.

Ribbon Clown said...

weh, ko dah sehat lom? suh doktol yaya yayen amik suhu and kasik obat..hehe take care, get well soon..

DeLancrettLurpak said...

@fika79
Masa aku kena demam ni and loya2, tetiba aku teringat ko.. Walaupun aku tak pernah jumpa ko, terbayang2 la ko sakit, poyo tak aku? hehehehe

DeLancrettLurpak said...

@geraugebang
kak gerau, lemak dkt perut saya ni dah berselipat... tu pasal demam kot, heheheh..

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
kannn? Takpun, sekarang dah panas ni, elok grill kan aje dkt BBQ set tu.. lagi mengancammm!!!

DeLancrettLurpak said...

@Cik Ina minat Do do Cheng
Cik Ina, klinik sini kena buat appointment.. kalau nak cepat pun, boleh jumpa nurse aje.. by the time nak jumpe doctor, dah baik pun..lagipun pi jumpa doc tu utk dpt diagnosis and prescription aje.. obat kena beli dkt pharmacy.. so saya adalah malas jumpa doctor.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@Ribbon Clown
perut aku masih sakit lagi la wehh.. rasa berpusar2 je angin dalam perut aku ni.. jgn risau, mulut aku laju je makan despite perut yg bergelodak.. heheheh


thanks pe'jah :-)

Related Posts with Thumbnails