Wednesday, 6 April 2011

Cara-Cara...

1. Cara-cara nak jimat kertas...
memula conteng guna pencil, pastu tambah color lain.



2. Cara-cara nak bikin mata jadik mantap dan otak jadik genius, buat kerja dengan screen rosak.
Tapi ni bukan kerja, ni adalah activity masa senggang.

Lepas tengok ni, confirm tak payah buat glasses pastu otak jadik hebat sebab dapat teka apa belakang garisan jalurlebar itu.



3. Cara-cara nak kurus, blueberry and raisins oat and a cup of Nescafe for breakfast at 8.30am.

Pastu pukul 10am, kau korek gobok, carik Walker biru kannn?
Lapaaaaauuuuu wehhh!!!


Photobucket

22 comments:

suhaila said...

mah,bkn dr rea kah laptop screen ya mcm ya?ingt dh settle tek..diet sungguh breakfast ya..hehe

gedek! said...

Tengok motor trader tu 'buat kerja' ke....?

bujal X said...

cara2 semua tak boleh pakai~haha~~

Kazaztan Team said...

hehehheheh..mengong

kucingorengemok said...

hebatnya! (skrin komputer dan sarapan awak)

- GC - said...

paper tu dah boleh guna balut belacan.. haha..

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

nak kurus tp pagi ni bedal nasi lemak telur mata..huwaaaaaa!

Ms.Lilies said...

kul 11am tadi aku br tibai sprite laki aku...nampak cam sedap lak dlm fridge tu....ni cara2 nak kurus yek hahahahha

DrSinga said...

nak jual ke nak beli kereta tu!?

makcikkantin said...

Tengok graph n figures on paper tu.......aduh....cam trauma pon ada.....

Mamma Olyn ♥ said...

huh, formula pe tu ha atas kertas tu..pening2.. pepun tabik u ble diet mkn oat, i langsung xle msk tekak..huhu

DeLancrettLurpak said...

@suhaila
makin terok ada la k.sue.. ya mula2 sigek ajak koh.. kinek tok melebar.. kmk sik tahan, alu meli monitor di ebay.. sib baik murah.. Rm15 ajak, kihkihkih...

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
itu waktu senggang la uncle.. hehehe

DeLancrettLurpak said...

@bujal X
itu namanya cara-cara menjahanam! heheheh...

DeLancrettLurpak said...

@kucingorengemok
skrin komputer ni mmg tunggu kena tukau.. tapi kena tunggu balik Malaysia laa... itu sarapan time mengada-ngada...

DeLancrettLurpak said...

@- GC -
mcm tau-tau aje kegunaan paper tu kannnn? tapi saya masuk shredder.. takut rahsia research diketahui oleh jiran sebelah, hehehhe

DeLancrettLurpak said...

@ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ
uiiii yooo!! jenis breakfast yg saya cuba makan sebulan sekali, sebab bila saya makan, saya makan 3 pinggan.. hehehehe

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
uiiii, sprite+ribena+ice= best abih dah k.mimi oiii!!!

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
nak usha kereta kelisa.. I balik Malaysia tak bawak kereta.. so beli jek la Kelisa kannn?

DeLancrettLurpak said...

@makcikkantin
alaa number je.. belum keluar cacing kerawit bagai, heheheh...

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
i boleh je makan oat, boleh makan tetiap hari.. tapi kena makan panas2.. kalau tak, tak lalu lahh..

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
hehehehe.. sejak dari azali dah mengong, heheheh

Related Posts with Thumbnails