Saturday, 23 April 2011

Akibatnya!


Kami pi menebas last Wednesday. Ajak Abang Sabri, tapi dia ngantok, baru balik kerja. So berdua-anlah kami pergi. Sebelum pi main, isi perut dkt Costa, saya pekena carrot cake with a cup of cappucino.

Kak Zaina said Costa's version of Carrot Cake lagi sedap. Indeed, memang yummehh, moist gitu.

Bila dah kena caffeine, baru la semangat main berkobar-kobar. Sampai golf club dalam pukul 10 lebih. Start main nak dkt jam 11 kot. And tepat pukul 12pm, kami baru dekat tee 3, gilos! So, habis main adalah pukul 2. Akibatnya, tuan-puan, sejarah jaman dinosour pun berulang kembali, iaitu sun burn! Dah lama tau tak sunburn, maklumlah saya dok opis, taip-taip, gigit kuaci, eh salah pistachios, kihkihkih.


Itu dah sapu sunscreen ok!

Psssst, tangan saya mmg kecik. Kalau hulur tangan and tutup badan, confirm orang kata saya adalah pompuan berbadan petite, auwwww!!! Tapi itu adalah tipu belaka, see the lelemaks la ok!


Photobucket

8 comments:

Madam Sooyaree said...

Siapa suruh kau pakai jam, hahaha....

gedek! said...

Wow!

Macam tangan anak dara...!

Mamma Olyn ♥ said...

heheee.. da panas syok kuar tp sunburn la plak kan, terbakor muka cam dlm oven tuuu.. nyummm sedap ek carrot cake kat costa, nak try lah:D

Ms.Lilies said...

ciss....sudahla tgh tingin mengunyah kek...nampak pulak kek kat sini

DeLancrettLurpak said...

@Madam Sooyaree
Soalan yg baik adalah, sapa suruh kau mainnnnn!!!


heheheheh

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
awww!!! tangan aje la.. perut mcm mak orang, wakakakkaka!!

DeLancrettLurpak said...

@Mamma Olyn ♥
try tauuu, lepas tu report kat saya, apa yg best kek itu.. saya rasa moist...

DeLancrettLurpak said...

@Ms.Lilies
harap bersabar wahai k.mimi bila masuk blog ini, kihkihkih

Related Posts with Thumbnails