Sunday, 27 March 2011

Doktol Yaya-Yayen

Ni morning round Doktol Yaya-Yayen.
Doktol tu kata "Mommy is not well"

So Mommy dapat jab dkt dahi, huh!
Ganas ok!

Bear turut menjadi mangsa.

Bahaya doktol ni,
kejap2 datang check dada,
kejap-kejap ketuk lutut,
kejap-kejap bagi jab,
kejap-kejap bagi medicines..
yang paling tak tahan tu,
dia buleh check gigi jugak...


Sok sok dah besar,
jadik McSteamy ok gak,
kannn?
Hehehehe.


#McSteamy -refer kepada Grey's Anatomy
Photobucket

16 comments:

Kazaztan Team said...

jab kat dahi tu tak tahan...boleh patah jarum...dasyat doktor nie..

BonekadalamChermin said...

HA HA

aksi ngeri yg paling kiut!!


i like!


:)

adah patchi said...

hee..comel nye dye..=)

DeLancrettLurpak said...

@Kazaztan Team
cer tgk besar mana benda tuu.. kalau real, agaknye tembus tak kepala, hehehe

DeLancrettLurpak said...

@BonekadalamChermin
budak ni skang main role playing, tu pasal kadag jadik doktol, kadang jadik pirate, kadang jadik cikgu, confuse!

DeLancrettLurpak said...

@adah patchi
comel tapi kadang2 rasa nak cubiiiiit!!

gedek! said...

Uncle rela jumpa bomoh dari serahkan diri pada doktor ni....

Tak mo!

DeLancrettLurpak said...

@gedek!
ckp aje la, nak mintak botox, tapi takut kan uncle, sebab jarum beso benoooo..


nak amik susuk ke? hehehe

kucingorengemok said...

jimat masa, abik panadol sambil buang kerak gigi sekali...

~ Mamma Olyn ~ said...

heheee, comel yaya-yayen jd doktor plak, byk cita2 dia ni, aritu nak jd chef:D

DeLancrettLurpak said...

@kucingorengemok
nasib baik dia tak offer pakai implanon tauuu, kalau tak jimat duit kite, hhehehe

DeLancrettLurpak said...

@~ Mamma Olyn ~
dia ni macam2 aje role dia, jadik cikgu la, mcm2 aje, tunggu la anak awak masuk sekolah, pengsan tau nak layan, eheheh

DrSinga said...

sekali lagi Antie pesan...
jaaangan jadik chep atau doktol yang lembut !!
.
.
.
macam McDreamy/Steamy tak apa...

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
ada ke doktol lembut ibusinga? mcm tak penah jumpe...

DrSinga said...

adaaaaaaaa !!!!!!!!!!
kat klinik aku ni pun ada dulu!!!!!!
geli geleman aku !!

jantan suka jantan... apehal??!!

DeLancrettLurpak said...

@DrSinga
apasal tak inject aje hormon testosterone kat dia, kata je free gift from clinic, hehehhe

Related Posts with Thumbnails