Friday, 25 February 2011

Sea Bream Berapa Rasa daaa...


Otakku stuck, badan pulak rasa macam kena belasah,
Masa nak "menebas", tak ingat nak warm up dah,
Tengok apa jadi, sakit kaki tangan dua-dua belah,
Tapi kalau pukul lagi 150bola confirm baik lahh.


Satu kerja tak siap, ada satu lagi menunggu kat tepi
Hai lahh coding, cuba la first attempt ku buat terus jadik
Ini tak, buat aku hangin sehari-hari
Bila dah kerja tak berapa nak siap, mood masak pun lari
Sebab tu jadik sea bream taktau berapa rasa ni
Korang nak rasa ke? Moh le dtg sini.
Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

20 comments:

Lady of Leisure said...

tumpang rasa skit eh hehe...
kalau nak menebas tak warm up memang sakit badan hehe.. balik sini moh kita pi clear water menebas sesama..i pun baru blaja menebas ni.. situ best.. lepas menebas kita pi spa ekekekeke...

- GC - said...

uihhh, ikan tu sungguh menggoda!

Daddy Ziyyad said...

sea bream tu ikan hape?

somuffins said...

DLL

I yang tak menebas dan berkoding2 pun selalu aje mood masak berlari2 anak ntah kemana. Caner?

Ms.Lilies said...

bleh...aku dtg sana ko sponsor yek


;)

bujal X said...

iakn seabeam tu sedap kah?

gedek! said...

Ikan tu nampak macam sekor ikan berkepala dua..!

DeLancrettLurpak said...

LL: Clear water kat mana chek oi? Bagitau, hehehehe...

Menebas + spa = heaven!! eh silap..

Menebas + spa + good food = heaven!!!

DeLancrettLurpak said...

GC: MMg ikan itu sedap u!!! hehehe

DeLancrettLurpak said...

daddyziyyad: Sea bream tu ikan kat sini dimana color ikan tu takde la ridiculous..certain ikan yg jual kat sini, tak dpt imagine mcmana nak masak. ikan seabream ni pun murah gak kat sini 6 for a tener..

DeLancrettLurpak said...

CikSom: Maybe you perlukan suntikan semangat.. You nak I jadik pom-pom girl you tak? heheheh

DeLancrettLurpak said...

K.Mimi: Saya sponsor line internet, tlg booking aje la.. guna debit card k.mimi, heheheheh

DeLancrettLurpak said...

Bujal: Ikan itu rasa mcm ikan bawal.... tapi lagi sedap, sebab lagi murah, heheheheh

DeLancrettLurpak said...

Gedek: Takut pulak patik kalau ikan dah berkepala dua.. euwww!!!

norh said...

rajin awak 'menebas' ye.. :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Baru nak tanya.Doc dah tanya plak.Rajin ko masak ye.Makcik tengok ko ni pandai gak masak ye.Suka masakan cam tu tak berkuah sangat.

DeLancrettLurpak said...

Norh: Kami dah declare "menebas" itu adalah aktiviti kami laki bini, hehhehehe.. sebab tu rajin menebas

DeLancrettLurpak said...

Cik Ina:
Dkt sini saya masak utk survive,
Dkt Melaka,saya masak kalau parents and adik beradik request
Dkt Kuching, saya tak masak, hehehehe.. kecuali sesekali teringin, hehehhehe

kayteeze said...

Anak-anak kita suka ikan pelbagai rasa tu. :)

DeLancrettLurpak said...

Kayteezee: senang, sedap, semua orang suka kannn?

Related Posts with Thumbnails