Friday, 21 January 2011

Women Breast Getting Larger?!

Saya adalah ternganga. 
Lepas membaca article ini.


Saya tahu.
Dekat Asda ada jual minimizer bra.
What?! Minimizer?! 
Bukan kat Malaysia org pakai maximizer?

And according to the news, average UK bra size is 34E.
E ok!!!

Hah?!
Dah umur 25 tahun tapi tak tahu mcmana nak kira bra size?
Tak yah mengaku. 
Terus baca kat sini.

Just to share the ABC's for bra size.
A = Airport
B = Barely there.
C = Cute.
D = Damn good.
E = Ecstasy
F = Fake
G = Gone South
H = ?
I = ?
J = ?
K = ? 
L = Lunacy

psst: Tak berani nak letak gambar manusia pakai bra, kang org masuk sini sebab ada niat lain, go away you pervert!

psst : Nasi lemak berlauk, anyone?

Photobucket

13 comments:

Ms.Lilies said...

F itu mmg sangat fake okeh hahahaha

aliaaroslan said...

minimizer bagus ape. kurang sket orang nak stare. hihi

DeLancrettLurpak said...

K.Mimi: tak leh imagine kannn? tak penah tgk pulak tu, alaah, kalau nak tengok sgt, google aje..hehehhehe

DeLancrettLurpak said...

Aliaa: tak penah tau pun ada wujudnya benda ni.. maklumlah kite semua kan kategori cute dan ke bawah.. hahahhaha

Mak Piah said...

hahahahha...nak komen tapi tak tersampai ati nak komen...kang kene halau. Cemni kah??

DeLancrettLurpak said...

Mak Piah: hehehe.. apa lah yg you pikir, Mak Piah.. biar biru luar dalam Mak Piah, i tak kesah.. heheheh

somuffins said...

DLL

Gelak kecil *sambil tutup mulut guna dua jari*

DrSinga said...

ai 'C' !!

Ribbon Clown said...

sgt sesuai...perfect timing entry ko ni.. esok dah la la senza wat sale gile2 kt sini hehe

DeLancrettLurpak said...

CikSom: CikSom gelak ala-ala Cik Salmah Seniman Bujang Lapok ehh? Malu ke CikSom dgn topic ini, heheheh

DeLancrettLurpak said...

Ibusinga: Ai c tu maksudnya nye "Oh I see" or "Saya dalam group C" hehehehhehe

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah: Kalau sale dkt sana, selalu berapa satu normal bra Pe'jah, yg takde frill and what no? Kat sini 5pound paling murah, tapi kalau 10pound dpt la cantek sikit..

Kat Malaysia aku beli LaSenza masa tu 80% less..Ko bayangkan dr Rm300++ the original price, aku kena RM60++ lebih, still mahal dkt Malaysia, huihhh, nasib baik tahan lama kann?

Ribbon Clown said...

La senza worth it la klu beli.. lama leh pakai.. [ni ayat mak aku pasal triumph gak hehe] bra plg murah aku tgk sgd 20.. ikut gak la type ape, push up ke, strapless, sporty hehe etc2.. tgh sale nih.. check out website dia..lagik murah..

hari tu sale sapai 70%, two for SGD48.. baju2 tidor pun sama.. murah giler aa.. suar kecik tuh two for SGD8..

time kat london hehe dulu pun, aku pegi time la senza sale..1 bra 10pound..suar kecik pun sama.. murah la..tp klu convert jadik mahal la kan kat mesia.. hehe so takyah convert..

Related Posts with Thumbnails