Monday, 24 January 2011

Tak Boleh Jadik Ni!!!

Saturday : Bangun pagi, mandi dan timbang, still maintain 64.8. Had
1. one and a half slices roti john with chilli sauce,
2 .nachos with pepper and cheese and
3. a plate of chicken caesar salad.

Sunday:
1. 4 sudu spagetti carbonara,
2. 2 senduk nasi berlaukkan sotong masak kicap dan kangkung belacan (inilah akibatnya kalau dah lama tak makan sesuatu like sotong, sampai 2 senduk ko belasah yek!!!),
3. 10 keping ritz biscuits with cheddar cheese (tgk gambo cara saya makan mcmana, yummyy!!! Tapi bahaya, addicted wehh),


4. one cheese benjo, 
5. one red velvet cupcake
6. one medium banana
7. 10 grapes


Habislah!!! Takutnya dgn scale!!! Esok ada hati nak masak nasi lemak sambal sotong nihh!! Aduhhhh!!! Makan mmg sedap kannnn???

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

12 comments:

bujal X said...

cari timbang yang pandai menipu~haha~

kucingorengemok said...

buat la workout cenggini:

http://www.amazon.com/10-Minute-Solution-Ultimate-Bootcamp/dp/B0033WH6KO

(gaya pandai² mengajar orang, hehe)

DeLancrettLurpak said...

Bujal: Pagi tadi dah timbang, taktau la timbang tu saje memujuk ke apa, maintain uolss!!! hehehehe

DeLancrettLurpak said...

KOG: Kog buat eh senaman ni? saya prefer senaman mulut singgam.. hehehhehehe

Daddy Ziyyad said...

bodyweight is just a number..:)

Ms.Lilies said...

ala bebeh...
makan jek..
sok2 sental umah

kan??

DeLancrettLurpak said...

Daddy Ziyyad: kan best if it's nothing to do with the clothes size kann? boleh makan banyak mana perut larat, tapi pakai baju yg sama.. heheheh

DeLancrettLurpak said...

K.Mimi: baguih gak idea akak tu.. dah berkerak dah saya tgk carpet rumah ni.. tapi takkan nak cuci carpet satu rumah kan? rumah ni satu rumah ada carpet tauu.. pengsan i!!!

d.a.m.i.q.u.l.a said...

jangan crash diet,aku pernah rase dulu.turun gile punye banyak ah.tapi kalo tak kontrol,naik punye banyak ah.ni yg aku nak senam balik ni.sakit hati tgk lemak berlebihan kat paha ni haha

DeLancrettLurpak said...

Damiqula: Itu lah nasib kalau nak cepat.. aku pun dah rasa wehh.. Sebab last time aku berat 67.. pastu turun banyak jadik 60.8.. pastu aku tak control and makan macam haram banyaknye, so jadik 68, dem!

aliaaroslan said...

nasi lemak tetap masak kak. amek bau pon jadi.

DeLancrettLurpak said...

Aliaa: Akak kalau nasi lemak ni, akak memang surrender, suka banget dong!!!

Related Posts with Thumbnails