Wednesday, 26 January 2011

Scam

SCAM




1. Mun aku duak kawan ku berkelaka sik kmk org bertutur orang putih eh
2. Bagus jak org ya diam di Kuching, pandei jak ko madah nya ke Spain indah. Munnya nak berjalan, dah lamak dah nya padah ngan kmk org.
3. Sik nya pandei ngembak suitcase indah berjalan, bag sandit ajak dimbaknya koh.
4. Sik kawan ku ya contact aku mintak pinjam 2500Euro, nya confirm dah tauk aku dah abis duit entam shopping boxing day ri ya, hahahahahah.
5. Kawan ku yg bijak bistari, confirm nya pegi ke embassy mintak tlg eh mun dah susah gilak. Cheh!


Ibuh ko nak molah bulak.
Yerrrr....


p/s: sapa paham, bagusla.. mun sik paham, aok kan ajak la hoh!

Photobucket

10 comments:

aibaks said...

haha.. tak paham plak pepagi ni..

afendi ariff said...

aku try guna google translate...fail!
heh...

Daddy Ziyyad said...

-selalu dapat email scam ni, mostly from african countries (nigerian scam)

-saya tak faham bah..:)

bello de jour said...

maksa indah kawan kitak ya dll, i'll expect your response soon, macam nuntut hutang jak

DeLancrettLurpak said...

Aibaks: Nanti saya update version yg dipahami ok! heheheh

DeLancrettLurpak said...

Afendi: Ko pikir ni bahasa Italy kah? hehehhehe

DeLancrettLurpak said...

Daddy Ziyyad: Kenapa eh mesti Nigerian kan? Kenapa tak negara lain? Pelik gak saya...

DeLancrettLurpak said...

Bello aka pusak-curik-manok-kmk: Aok eh, mcm bunyi Along Bukit Beruntung ajak ehhh.. ko pikir ko kach ka molah ayat kedak ya, nak ooo?

shazmonaz said...

choiii.. ada gak mcm ni..

DeLancrettLurpak said...

Shazmonaz: Huiiii, jgn main2, org skarang mmg kuat menipu!

Related Posts with Thumbnails