Thursday, 20 January 2011

Pantun Subuh Sapiee


Bangun subuh sapiee
Basuh muka, lupa cuci gigi
Pegi dapur, terus bukak peti
Jumpe red velvet, yummy!!!
Heheheh.


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

8 comments:

aliaaroslan said...

jumpa? arghhhh! jeles!

DeLancrettLurpak said...

Aliaa: hehehe, sile carik di Tesco ok! hehehehe

Hanis MY said...

tak pernah makan red velvet teringin nak rasa..hamboii sempat lagi berpantun sebelum makan hehe...

DeLancrettLurpak said...

Hanis: Sgt sedapp!! Tapi yg cupcake tak berapa lah, sebab cream cheese tu dkt atas je...kalau the cake version, between layers ada cream cheese, yum yum!!!

Ms.Lilies said...

apsal pantun ko kena ada gambo??

errghhhhhhhhh

Fazira said...

ohhhh...tesco puny version yerk??
sedap tak?? hari tu ada jumpa kat tesco uni tu...takut tak sedap pulak. Apple Crumble pun ada jumpa kat testo tu...adoiii...

DeLancrettLurpak said...

K.Mimi: hehehe.. sedapp tak pantun tu? sesedap red velvet!!! hehehe

DeLancrettLurpak said...

Fazira: Tak berapa sedap lah. Sedap lagi yg akak buat.. hehehhe.. masuk lift sendiri, tekan button eh.. hehehhe

Related Posts with Thumbnails