Wednesday, 12 January 2011

New Header, Yippa!!!

Saya adalah super tidak creative.
So kerja - kerja buat header ke buat watermark ke, saya subcon saja pada org lain.
Ini header baru 2011.



Kali ni yg buat header saya adalah Faizal & Fashitah.
Upahnye RM10 je uolsss!!! 
Sapa nak upah dia, sile contact Encik Faizal di blog beliau.


Tahun depan baru revamp balik ini blog.
Mari sambung buat kerja, yuk!


Psst: Faizal, thanks oo, yerrr, next year polah agik oo. 
Photobucket

22 comments:

Fazira said...

WALLLAHHHHHHHHHHH....
sangat lawa2.....girl tu macam kak mimahlah...penuh tangan ngan beg2 shopping...cuma kak mimah tak rambut panjang macam tu...hihihi ;)

DeLancrettLurpak said...

Fazira: Kalau tak buat rambut panjang, sat gi tak nampak kepala dia.. hehehhe..

eh, nak simpan rambut kasik panjang lah, heheheh

~ Mamma Olyn ~ said...

waa nie br sesuai gitue..hehe,

Lady of Leisure said...

cun la header baru... good idea, bagus jugak tukar header baru bila tiba new year ni kan...

DeLancrettLurpak said...

Mamma Olyn: Kan, kan? Tak sesuai gambar chef perempuan sebelum ni...hehehe

DeLancrettLurpak said...

LL: Asal New Year tukar header, baru la semangat sikit.. hehehe

aliaaroslan said...

gambar chef aritu comel. tapi yang shopaholic ni laaaaaggiiii comel. ngeh ngeh..

DeLancrettLurpak said...

Aliaa: Gambar chef itu tidak mencerminkan diriku sebenar.. kalau ada gambar melantak makan sambil keliling penuh dgn paperbags shopping lagi best kot!

somuffins said...

DLL
RM10 dikira murah tu..

My blog wallpaper (itukah namanya?) tak mencerminkan diri I, hehe. As for watermark, baru sehari dua nih I cuba buat; tu pun buat dari hp aje, hehe.

DeLancrettLurpak said...

CikSom:

Kita kan suka bargain gitu, hehehe.

Takpe CikSom. Slow and steady. Tgk2 buleh buat wallpaper dr hp, tak ke hebat tuh?!

kucingorengemok said...

saya sukaaaa header baru awak! rm10, berapa p tu duit uk? :p

Ida Chan said...

waaa...rajin la ko dok revamp blog. gigih btul. tolong revamp blog aku yg lemau tu :P ngeh3..

bujal X said...

ai da order kat abang faizal~~

DeLancrettLurpak said...

KOG : 1.95GBP heheheh.. boleh makan colonel burger KFC kat sini..

DeLancrettLurpak said...

Ida : Setakat main2 dgn html sekejap boleh laa Ida.. Bukannye beria gile, heheheh..Yg kerja aku C + opengl + numerical library ni haa sapa nak buat, poning acik wehh!!!

DeLancrettLurpak said...

Bujal X: Bagus Bujal. Order satu ke dua? Eh ni order apa? Nasi goreng ke? heheheh

Ribbon Clown said...

siap promote mekdi ng DD tu hehe kena mitak jd sponsors nih!! aku suka tang certified tu.. :D

DeLancrettLurpak said...

Pe'jah: Mekdi mmg fav aku! Hahaha. Tu yg jadik beso mcm gini weh. Seminggu, at least sekali KFC, sekali Mekdi. Tu la, mamat ni pandai pulak design kann..hehehhe

e.l.i.z.@ said...

wahhhh i loikeeeeee ♥♥♥

gilo muroh 10ya jahhhh..
nk etep ahhhh

Ida Chan said...

waaah...men2 html pon bole dpt layout cenggini. lum wat btul2 lagi :P
kje ko suh yaya-yayen wat je la :D

DeLancrettLurpak said...

Eliza: Alah, ko buleh buat sendiri, ko kan pandai buat benda cenggini kan?

DeLancrettLurpak said...

Ida: Ala Ida, ko pun sama leh buat, kan senang, ko jek takde masa.. Aku ni student, student pemalas!! hahahahha

Related Posts with Thumbnails