Thursday, 6 January 2011

Keywords dan Mereka


1. Gigih betol kau type nama blog ini dah tekan search. Hehehe.

2. Ye, saya mengaku pernah pakai braces. Tapi takde color pelik - pelik, biru dgn pink sajo.

3. Ko nak pergi pasar satok dari mana? Lenkali kalau senang saya buat review pasal Satok. Tunggu saya balik Malaysia dulu la.. heheheh.

4. Ko mengidam nak makan nasik ayam penyet kah? Korang ni bikin saya asik terliur aje sejak akhir - akhir ni. Dah terasa gak kesedapan sambal dia, perhhh, makan ulam banyak-banyak. Eh saya tak yah makan nasik pun takpe

5. Hehehe, mesti ada case teringin nak makan lepas tgh Eat.Pray.Love kan? Iye, makanan dalam cerita itu nampak mengujakan.

6.Apsal org bukak atau carik tender tetiba masuk blog ni? Eh, aku ada bukak tender ke kat sini? Dahla tender 2D rimau 2011, perhhh, bukan main-main ni.

7. Logo PBSM Malaysia. Saya bukan ahlinya. Tanya orang Notts ini kalau nak tahu pasal PBSM ye.

8. Cer try roti tampal goyang, lagi masyukk!!


Antara orang yg membuatkan saya rasa nak terus blogging (eh tetiba, sapa tanya kauu?!) adalah mereka. Setengah2nya tak kenal pun saya. Tapi saya tak peduli, nak letak jugak kamu disini.

1. Our ratu makan, KOG, kucing goreng, hahahaha, saya la yg google gitu tu..
2. Singa serba boleh :)
3. Diana Green Apple
4. Tiara Azyan
5. Cik Siti Fatimah Kusut :)--> ni private blog, mantap punya!!!

Terima kasih. Jemput la dtg rumah. Nanti saya hidang teh o panas dgn biskut patsemegi.
Hehehe.


psst: Dulu saya makan biskut patsemegi tu dgn sos tomato. Sedapppp!! Itu zaman takde duit kat Sekolah MARA. Sos tomato tu pun pow junior punya, hahahahahha.
Photobucket

12 comments:

bujal X said...

dulu masa memula nak cari blog KOG tu jenuh taip kucing goreng gemok.haram tak jumpa tapi da jumpa baru tahu ejaan betul kucing oren gemok~haha~~

*julia robert napolean cake? apa itu??

Ms.Lilies said...

Biskut je??
Aku xnak dtg la cenggitu...
Aku nak kek br best
:))

aliaaroslan said...

pow junior takpe kak. kalo buli junior (macam saya selalu kene) jangan. nanti jadi bahan sampai sudah. hihi

aliaaroslan said...

tapi napoleon cake dalam citer tu dia tunjuk macam 3 saat aje. tak sempat nak droolssss..

Siti Fatimah said...

ahahahaha....

kucingorengemok said...

beb, no1 memang kelakau! hahaha.

eh, tak sangka i ni sumber inspirasi... tapi baru dapat 2 (awak ngan bujal), cukup 52 boleh i buat blog entri, kih kih kih ;)

DeLancrettLurpak said...

Bujal: cer carik kat wiki pasal napoloen cake tu..

Ko tau, KOG punya blog adalah blog org asing pertama yg aku baca.. sebab selama ni baca blog orang yg dikenal dalam dunia reality.. terus melekat baca.. tapi mmg dari dulu ingat "biar betol minah KOG ni, dia makan kucing ke"

hi KOG! kami tgh mengumpat..hihihih

DeLancrettLurpak said...

K.Mimi: Saya masih amatur, kalau kek senget, jgn kutuk, telan sampai abis tauuuu!!!

DeLancrettLurpak said...

Aliaa: Akak tak suke buli junior, sebab akak tak suke kena buli masa jadik junior.. hihihi

DeLancrettLurpak said...

Siti: Apa hal ko gelak ct?

DeLancrettLurpak said...

Aliaa: Boleh sambung drool tgk napoleon cake dgn mengoogle.. hihihih

DeLancrettLurpak said...

KOG: sumber inspirasi blogging, mana tau boleh menang award satu hari nanti.. hehehhe..

buat entry pastu belanja makan ikan bakor laaaa....

Related Posts with Thumbnails