Thursday, 2 December 2010

Weather Report



Snowing di Bristol adalah sepoi-sepoi bahasa sahaja.
Tak macam people in Nottingham sana, 6 inches eh Aliaa?
Tapi sejok adalah mengigit tulang ok!

In 1 hour time, we're going to London. 
Bed and breakfast and lunch and dinner dkt Bow Common Lane (Chef Iza and Chef Rozie, sile bersedia!)
Esok and lusa jalan-jalan London.
Malam lusa tu abah will fly back to Malaysia. 
My emak will stay with us till end of February. 

Ni abah, gaya seorang pendekar melayu :)

Ok geng, will update more later, kalau ada kesempatan yo!
Chau!
Photobucket

16 comments:

~ Mamma Olyn ~ said...

Bestnya..jalan2,shoping2..hehe, sini lebat sangat snow, semua org dok umah, darurat:) dok umah minum kopi je la, pastu amik pic snow..haha

aliaaroslan said...

tebal kak, dah 2 hari kanaks ni tak pegi sekolah. sekolah tutup.

pendekar mustar!

Faizal n Fashitah said...

Mek mikir omputih ney makei kain pelikat ya ekekeke. Anyway, nangga picture tok jak dah brasa dah sejok koh hehe..

melissa said...

Perghhhhh abah akak mmg sgt gagah..keluar rumah waktu snowy2 mcm tu boleh lagi berselipar jepun and berkain pelikat..tak sojuk ko kak oi??

bujal X said...

pakcik sempoi~

Hanis MY said...

happy shooping di london dan have fun playing snow..cayalah, tak sejuk ke kat luar tu dgn kain pelikat je huhu...

Lady of Leisure said...

hehehe i yang tengok yr dad pakai kain pelikat dok terpikir tak sejuk ke hehehe... snowing kan masa ambik pic tu hehe..

Cik Lurpak said...

Mamma Olyn: Saya mmg tak suke snow!! Kuturrr...

Cik Lurpak said...

Aliaa: enjoy la botak eh.. hehehe

Cik Lurpak said...

Farah: Alaah, tak sampai 5 min pun dia duk luar laa

Cik Lurpak said...

Farah: Alaah, tak sampai 5 min pun dia duk luar laa

Cik Lurpak said...

Bujal : Sempoi abiss...hehehehe

Cik Lurpak said...

Hanis: Tak shopping pun, sebab parents aku tak larat jalan... takpe, lenkali leh pegi lagi.. hehehe

Cik Lurpak said...

LL: Abah I kata ini bukti dia dah rasa snow dkt UK.. heheheh

haszuraidah ishak said...

wahh..bestnyer parents gi jenjalan kat sana..mesti sakan meronggeng ni..

New entri :Maila Vote Saya..^_*

Cik Lurpak said...

Suzack, apa kejadah nak meronggeng masa snowing ni, bikin rosak mood tau the snow.. huh!

Related Posts with Thumbnails