Wednesday, 8 December 2010

Thakut


He was drinking his milk on his own bed. 
After he finished it, he said "Mommy, yaya go sleeping on bed with mommy and daddy?". 
I said "no". 
Then he said "Yaya thakut". 
He climbed on my bed. 
I said "you should sleep down there with timmy and bear". 
He answered me "No,Yaya thakut lion, roaaaaarrrrrrr".



Aku confuse, bila pulak aku bela lion kat rumah ni.

Auta lebih lah.


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

18 comments:

Fazira said...

hhahahahahahaha...
kelakar lah yaya nie....
comel sungguhhh...
froggy adalah ....
dia saja cari alasan nak tido ngan akak tu.

bujal X said...

raksasa bawah katil.

rroarr!!

Ms.Lilies said...

Lion jadi jadian?

ayam said...

lion kinectimal?

Rozie said...

yaya yayen! roarrrrr!

Cik Lurpak said...

Fazira: Dia end up tido sendiri..tapi mesti ada semua: baby timmy, timmy and bear... huh lega, kalau tak, sempit!!

Cik Lurpak said...

Bujal: Ni baru tau pasal lion and dinosaur, kalau dah tau pasal hantu, aku confirm lagi la dia takut.. hehehhe

Cik Lurpak said...

K.Mimi: Malam tadi takde org buat urut cakar harimau pun.. heheheh

Cik Lurpak said...

Ayam: Kalau nak gi beli, beli je lahh.. chehh!!!

Cik Lurpak said...

Rozie: Heheheh.. Pelik, kdg-kdg dia jadi lion, kdg-kdg dia takut lion.. banyak auta lahh

aliaaroslan said...

sunggu drama la mrkamahkamah ni. hik hik.. (macam drama botak tanak pegi sekolah aje)

Ribbon Clown said...

Haha..comel la yaya nih.. since when Yaya start tido sendri weh? aku nak train adam tido sendri, tapi aku yg rendu kat dia malam2x hehe..sia still nak susu la..susah klu tido jauh2..

Cik Lurpak said...

Aliaa: Dia kan kalau tak nak kite mintak sikit makanan dia kan, mesti dia kata "it's hot" atau "it's yuckkk!!" cheh!!!

Cik Lurpak said...

Pe'jah: Dia dah start tido sendiri masa dia nak masuk two years.. cara-caranya, kasik dia tido dgn ko dulu, pastu ko angkat dia.. lama-lama dia terbiasa tido sendiri..

Tapi yg tak boleh tahan, dia minum susu 3 kali per night, huihh, jenuh ooo!!!

aliaaroslan said...

sungguh manipulative! huhu

DrSinga said...

saya Antie Lion..
takut tak??

Cik Lurpak said...

Aliaa: Mmg, macam-macam dia ni.. org suruh tidy up, dia jawabm,"No, Mommy tidy up, it's messy ok!"

Cik Lurpak said...

Ibusinga: Kami takut kalau pegi klenet drsinga.. itu jek la kami takut.. selain itu, kami tidaklah takut..

Related Posts with Thumbnails