Friday, 31 December 2010

Scoin

Masa Wrestling dkt London, jalan - jalan dkt Westfield. Terjumpa satu kedai ni. Kami terus stop depan kedai tu. Bukan nak berhenti, masuk, tengok dan beli. Tapi pikir macamana lagu famous kumpulan Scoin, hahahahah. Ok, fine, korang tak dengor lagu melayu, sebab korang budget korang global la, cheh!

Balik Bristol, terus carik lagu yg famous itu.

Tapi yg pastinya, kami taktau kedai itu jual apa. Kami tak berani masuk kedai itu, sebab kalau dia pasang lagu Scoin, kami tak nak keluar kedai dan buat macam kedai karaoke la pulek.. hihihihi.


Photobucket

5 comments:

Faizal n Fashitah said...

Uihh da juak kedei Scoin sinun duhal ekekek. Anyway, happy new year XD

a said...

its funny when shops/companies here guna nama yg sounds pelik/lawak/lucha, well for us malaysian, not to them, hihi

ponden home
its an actual company! buat capacitors,
etc.

a said...

full length url tak dibenarkan kut, so I just add it here
its an actual company! buat capacitors
http://www.konek.com/

DeLancrettLurpak said...

Faizal: Ya lah tek, alu kerja berlagu kmk org koh.. hhahaha

DeLancrettLurpak said...

a: www.penis.com pun ada.. hahahahah

Related Posts with Thumbnails