Sunday, 19 December 2010

Saka Konon!!!

Ada baca paper hari ni?
Pasal nafsu suami yg luar biasa.
Alaa... yg suka pukul - pukul ni, violent sex namanya.
Saya dgn confidentnya berpendapat..

INI NAMANYA SAKA PORN!!!
SAPA SURUH KAU LAYAN PORN..
Dapatlah idea pelik - pelik kan.
Kalau dah layan tetiap hari, mesti la nak make it real.
Tapi tak sangka org kita pun suka jugak..


Seriously,
pergi hantar laki kau jumpa psychiatrist.
Takpun
Jumpa orang alim, suruh tlg buang habit tengok porn kau ituuu.



Inilah masalahnya kalau teknologi dihujung jari,
download lah..
bluetooth lah..
Huh!


Org kita,
kalau gay, nak ubat pegi jumpa bomoh...
sex ganas, jumpa bomoh..
hoihhhh!!!
Photobucket

4 comments:

ayam said...

cik lurpak,
kalau dirasok jin, boleh claim temporary insanity tak dekat court?

Ms.Lilies said...

bab bomoh2 ni...
semua benda pun org kita nak bawak jumpa depa...
mandi bogel pun sanggup..
apakah??

itu bomoh adalah bomoh spesis bomoh porno alam nyata...haishhhh

Cik Lurpak said...

Ayam: Kalau dah perangai jin afrit, boleh kotttt

Cik Lurpak said...

K.Mimi: Jumpe la bomoh sgt, sampai rasional pun tolak tepi, orang tu suruh mandi vogel, dah terang2 salah, org tu suruh jgn semayang, dah terang salah.. huihhh!!!

Related Posts with Thumbnails