Friday, 24 December 2010

Numb

Sekarang, saya adalah berasa numb.

1.Saya berasa numb dari segi tido. Tido pukul 9pm, bangkit pukul 8 pagi. Cer kome kire berapa lama saya tido. Saya tetap boleh tido lagi.

2. Saya berasa numb dr segi makan. Saya boleh makan banyak2.  Takde rasa kenyang. Cuma malas dgn rajin je menentukan speed tangan/garpu/chopstick itu berulang-alik dr pinggan ke mulut.

3. Saya rasa sejok tapi takla sejok macam winter. Kecuali angin-lalu-bagi-salam, saya rasa la "wahhh, mencengkam tulang gituuu"

4. Saya takde perasaan nak belek paper walaupun sebenarnya semangat naik 20% lepas terima berita ada warga Bristol dah success dalam vivanya this week, congratulations Dr Adi!

Tapi lepas tgk ni, saya terus senyum, suka,  gembira, thanks Farrah, lap u, muah muah!!!


Dan saya berdoa supaya numbness ini hilang sebelum Boxing Day. Bahaya oi kalau takde perasaan masa Boxing Day kerana yg pertamanya, takde perasaan untuk membeli adalah  salah ok! Penat kau tunggu dr tahun lepas, hahahaha. Dan ketika tgk harga barang yg 100gbp and above, disebabkan takde perasaan, main ambik dan bayar saja, itu laaaagi NO NO NO!!!


Kan? Kalau org bagi saya ganjaran berupa material kalau lepas tulis satu paper, agaknye saya lebih bersemangat kot. "Kau apahal", agaknye itulah jawapan boss saya kalau saya mengadas.. hahahahhahaha... ok dah merepek, bye.



Photobucket

8 comments:

DrNotts said...

jangan lupa buat khemah kat next dan gap masa boxing day! numb ke tak numb ke, boxing day sila bangun!

aliaaroslan said...

clark skali!

afendi ariff said...

tido...
makan...
shopping...

dlm numb2 pun tu je yg ko igt...
heh!

selamat shopping!

melissa said...

Lamatnya sampai. Hari tu pos barang ke Malaysia serentak dgn brg akak, dah sampai semlm hehe. Akak, kalau p clarks nk kirim kasut utk mak boleh ke?

Cik Lurpak said...

AuntyNotts: Collection baju adalah tidak best.. sebab dia let go baju winter, saya tunggu baju spring and summer!! hehehe

Cik Lurpak said...

Aliaa: Clark wajib!!! Kumpul kasut kerja wehhh

Cik Lurpak said...

Afendi: Bro, itu kalau numb, kalau tak numb, aku ingat nak berjalan ke seluruh dunia.. hehehe..

Cik Lurpak said...

Farah: Boleh, kirimla.. ko browse thru online, nanti akak purchasekan, sebab clark tgh free shipping, cepat!

Related Posts with Thumbnails