Tuesday, 21 December 2010

Korang BARU NAK Holiday eh, Aku SEDANG Holiday, hehehe

Sebelum Emak balik, saya dah start sakit tekak. Sebab tetiba sejok melampau. Sakit tekak leads to demam la kan.  Kerja dah siap tapi results adalah macam cipan, maybe sebab salah compute ataupun aku yg bengong, aku rasa dua-dualah. So, ingat nak tunjuk dgn Mike before he starts his Christmas holiday, mamat tu bukan buleh jumpe cuti, terus main Ski gitu. Beliau sudah 52yo ok! Tapi tetap muda remaja.  Tapi sebab Yaya-Yayen dah kena chest infection, so cancel la meeting on 17th itu. Mike kata bagus, sebab Birm dah nak start heavy snow, so macam tak yah gatal nak travel kan. See, I can read his mind, heheheh.

So, jaga Yaya-Yayen dan jaga diri sendiri, T-Bag dah beso, dia pandai jaga diri-sendiri. Kami semua batuk-batuk and flu. Biasalah kan, sejok melampau. Apa dibuat masa tgh jaga budak-kecik-itu-yg-dah-pandai-sebut-Oh-My-God, saya baca 10 journal dalam mimpi dan saya tgk MOVIES. Semua cerita ini sudah ku khatam. 






Semua cerita ini saya bagi 3/5
EXCEPT 
this one


4.5 / 5!!!
Sapa yg tak suke Will Ferrell, tak yah tgk la.
"Mommy likey"
HAHAHHAHA.

Seriously, dah start batuk melampau and sakit dada, esok kena jumpe nurse, great!
Photobucket

18 comments:

Cik Kiah said...

Hahahaha! I like the baca 10 journal dlm mimpi. I pun tengah flu, setiap kali angkat paper terus rasa pening sangat..itula yg ingat nak rasa guilty bila you cakap you baca journal...

Hanis MY said...

odaijini!

DrSinga said...

masih snowin di sana kah???
bestnyaaaaa........

DrSam said...

ingat kita sorang aje yang under the weather spell, rupanya seantaro pelusuk dunia.

nak menuntut juga ilmu baca jurnal dalam mimpi tu...buleh ?

afendi ariff said...

bila la nak blh main snow nih?

Ms.Lilies said...

take care na sejuk2 ni...

ayam said...

this is spinal tap tak dicount ke? 11 out of 10!

Ribbon Clown said...

mesti comel giler bila yaya cakap Oh My God.. sila videokan..saya mahu tonton..!!! hehe

DrNotts said...

lurpak yang sangat berjaya!! wohooo (bahagian dvd tu je ok!)

Cik Lurpak said...

CikKiah: macamana la nak baca, kalau kepala tak concentrate kan.. tapi yg herannya tgk movie, boleh la pulak focus.. hehehe

Cik Lurpak said...

Hanis: Thanks :)

Cik Lurpak said...

Ibusinga: Haihh, dah tak larat dah dgn snow ni, boring dah wehhh

Cik Lurpak said...

DrSam: ilmu baca journal dlm mimpi ni perlu pengeras.. budu satu!!! hehehe

Cik Lurpak said...

Afendi: Meh tuko tempat ngan aku, aku tak sanggup dah broo!!!!

Cik Lurpak said...

K.Mimi: will do :) tengs

Cik Lurpak said...

Ayam: Boo Spinal Tap!!!

Cik Lurpak said...

Pe'jah: Banyak dah perkataan cikgu dia yg dia tiru.. nanti aku record masa aku interview dia...

Cik Lurpak said...

AuntyNotts: When there's a will, there's a way, bab movies jek la kan.. bab journal nye tidak.. hehehe

Related Posts with Thumbnails