Wednesday, 29 December 2010

Gigih kannnn?

2 mlm dkt hotel murah, hehehe. Semalam dkt umah cik Izza + cik Rozie  dan dgn lenanya tido atas katil cik Rozie @ bridezilla yg dah ada kat Malaysia, cisss, I jeles!!! Penat ya amat, tapi dpt benda yg dimahukan. T-Bag @ driver @ org sakit masih lagi demam, flu plus sore throat. Tapi dia sgt macho sebab melayan bini dia yg kalau bab shopping mmg 150% commited. So, sampai di Bristol, anak-beranak semua makan bubur + kicap manis habhal + ikan bilis goreng+ bawang goreng + picked lettuce, habis seperiuk. 




Sekarang mari berehat!!!




Photobucket

16 comments:

aliaaroslan said...

kak mimah, tunjuk la hasil tangkapan..

Ms.Lilies said...

Aku nak burberry ko tu


Ahaks!

afendi ariff said...

'boxing'?
heh!

Ida Chan said...

rajin btul laki ko layan ko shopping ek. dmam2 pon jadikk. laki aku? jangan harap... :P

Ribbon Clown said...

brape byk damages done? hehe aku boxing online je lah.. hehehe

Cik Lurpak said...

Aliaa: Huihhh, tak muat camera la yang oi.. hihihih.. lagipun i malu u...

Cik Lurpak said...

K.Mimi: hihihi, sudah dpt itu Burberry, saya senyum sampai telingaaa :)

big bos mesti bawakkan k.mimi hadiah best2.. kan?

Cik Lurpak said...

Afendi: Mung nok gochoh ko? hihihihi

Cik Lurpak said...

Ida: Ko jgn.. laki aku lagi hantu shopping ko tauu.. lagi ganas dari aku.. tapi kali ni, aku banyak shopping la.. hihihi.. aku tgh musim gila handbag.. hehehe

Cik Lurpak said...

Pe'jah: Jgn dikenang damage itu.. kang tak tido malam, ahaksss...

e.l.i.z.@ said...

gilo lah mung ni..tp best nyo shoppingggggggggggg

geraugebang said...

seperiuk? ha ha ha... kita suka kawan orang yang makan seperiuk...bila kita sma-sama nak makan seperiuk ek...

Cik Lurpak said...

Eliza: Ini dikatakan semangat yg kentall!!!

Cik Lurpak said...

Kak Gerau: kalau kite jumpe, jum makan asam pedas seperiuk.. heheh... mana tau kalau hirup kuah asam pedas, saya leh kurus.. wakakakka

Ida Chan said...

Bagus le kalu gitu mimah. Definitely a match made in heaven :D

Cik Lurpak said...

Ida: Tu pasal, kalau sorang shopping, sorang kena telan air liur..kalau dua-dua shopping serentak, kang ada yg makan pasir.. wakakakak

Related Posts with Thumbnails