Wednesday, 1 December 2010

152

153 birthday wishes.
Makin tua makin ramai orang wish.
Last year hanyalah 65 birthday wishes.
Terima kasih semua.
I lap u all!!!

Kenapa nak kire berapa birthday wishes?
Sebab...
.
.
.
Saja mengada
Dan ingatan kepada diri sendiri, sile wish birthday org lain, heheheh.


Cerita HP mmg best la.
Tapi pesanan penaja kalau buleh jgn pi tgk org yg mmg menyampah dgn HP, bikin panas saja!
Nasib baik sambil tgk sambil layan nanchos+ salsa dip, ada gak pengubat geram.


Muka excited sebelum masuk movie hall.



Pastu nak balik, masa dkt car park Cabot Circus tu nampak polis berkuda, berkereta, bermotosikal and berhelikopter dkt luar. Rupanya student buat demo pasal fee univ naik. Mmg havoc abisla. Nasib baik T-Bag cekap, so takde la terperangkap lama sgt.  Omputih ni mmg sungguh berjaga-jaga bab demo ni. Takut jadik riot.Tapi takde la student2 ni pi merusuh masuk Debenhams curik baju. Takde la pulak dgr police pi sembur gas pada org-org yg buat demo. Mane le teman tau kan, dkt Malaysia bukan kalau buat demo, terus kena sembur ke, dgn gas la, dgn air la, ye ke? Ntahla, kurang periksa la pulak ye.


Anyway, it's a great 29th birthday.
What more can I wish for, a happy family and a good health pun dah banyak bersyukur.
Cuma dipohon dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan anak-anak lagi dan perjuangan tiga tahun ini selesai dgn sempurna.
Amin ya rabbal amin!


Photobucket

22 comments:

bujal X said...

sekarang sudah 154.

selamat hari lahir kamu~

melissa said...

heppi besday kak Mimah!!!

-bila nk dpt gossip psl hadiah nie??

aliaaroslan said...

anak-anak lagi = amin.. i like children!

somuffins said...

CL
Camana I tak dpt tangkap that it's your birthday masa baca entry yg ada gambo KA itew, ek? Dush dush dush!!! *tumbuk ala hero hindustan* pada diri sendiri ;-)

Hepi besday to you. Baru 29 kah? Nak tau rahsia tak?? Tapi takleh bitau kat sini, hehe. Niway, semoga dipermudahkan usaha, amin.

kucingorengemok said...

157- happy birthday!

i used to kira n sometimes even note sapa yang wish, tapi dah banyak sangat birthday dah malas, har har

e.l.i.z.@ said...

heheh rajin kiro :P

Cik Lurpak said...

Bujal: Terima kasih pakcik Bujal :P

Cik Lurpak said...

Farah : Thanks.. hehehe.. skarang tgh busy, nanti kite gossip ek :P

Cik Lurpak said...

Aliaa: Cukuplah tambah 2 lagi, hehhe.. kalau beli rumah besar lagi, maybe tambah anak lagi, hehehe

Cik Lurpak said...

CikSom: Thank u, muahs muahs :)

Cik Lurpak said...

KOG: tu lahh, saya rasa bersalah, org lain wish birthday saya, tiba birthday diorg, saya pulak taktau.. hahahahha.. tu yg mcm kena bukak buku 555 birthday ni.. hehehe

thanks KOG :)

Cik Lurpak said...

Eliza: Itu cara-cara org yg takdak ramai kawan, aku taktau la ko dpt berapa banyak wish, confirm beribu ye dak :)

Fazira said...

hohohohoho...
beg lawa! nie lah beg yg beli tu kan??? hhihihi..cantik2...kami pun g beli beg gak semalam. Tapi clarks saja...

Hanis MY said...

mimah cantinyaaa bag anya tuuuu, buat la post pasal bag ni hehe nk tgk dari dekat, syiookknyaa dpt pezen handbag vogue...

~ Mamma Olyn ~ said...

Happy Birthday cik lurpak... moga bertambah lagi baby n semoga berjaya dlm perjuangan PhD cik lurpak..Aminnn:)

DrSinga said...

dah akhir 2 series...
Happy Birthday!!
.
.
pssttt.
lawo beg!!!!!!

Cik Lurpak said...

Fazira: Kata ada pyrex sale? Kat mana? Bukan amazon kan? sebab akak check, takdak sale pun kat amazon...

Cik Lurpak said...

Hanis: Malu la.. org lain beli bag lagi vogueh, aku beli dkt outlet aje.. heheheh

Cik Lurpak said...

Mamma Olyn: Thanks :P

Cik Lurpak said...

Ibusinga: Thanks ibusinga.

Pssttt, hadiah yg dimintak dr awal tahun tauuuu...

afraliza said...

hepi bday!!!
moga dipjgkan umo & dimrhkan rzki...
aminnn...

Cik Lurpak said...

Thanks afraliza :)

Related Posts with Thumbnails