Sunday, 14 November 2010

We are here...



In London. Picking up the VVIP in my life next morning at Terminal 4, LHR.. So excited, yeah yeah! And double excited because I got something that I really want for my birthday, woot woot! Tadi lapar gile sampai bergegar2 dkt Bicester tapi lautan manusia mmg gila, so malas nak lepak dkt mana-mana. So lepas dpt birthday present terus la kenyang, hahahahah! So right now we are in Travelodge near Heathrow dan saya baru lepas membelasah satu setengah ocean catch burger and sekeping krispy kreme chocolate sedang menunggu utk dibaham. Ok peeps, later ya!


Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

6 comments:

aliaaroslan said...

apekah? macam nak kene jeles ni..

Ribbon Clown said...

parents ko datang eh..seronoknyer!!!! kem salam Mr. & Mrs Ujir eh..hehe

ko pliss la jgn tyg makan sedap2 lagi weh..aku tgh diet ni..hancus nanti ;p
aku dah lama tak mkn bege king neh..

Cik Lurpak said...

Aliaa: Hadiah itu adalah hadiah untuk perempuan mengadas.. buleh je beli yg biasa-biasa, tapi nak gak yg mahal, gatal kann

Cik Lurpak said...

Pe'jah: Ko lagi tak aci.. ko leh je makan whopper burger king.. aku makan ocean catch aje.. sedih ooo

sabo ye, akan ku tayang bersungguh2.. heheheh

aliaaroslan said...

kalo gatal, boleh. saya sokong.

Cik Lurpak said...

Aliaa: Kalau dah nama pompuan kan, apa-apa yg gatal bershopping, mesti disokong secara berjemaah, hehehe

Related Posts with Thumbnails