Tuesday, 30 November 2010

Present

Ade ke manusia yg kalau ditanya the thing that you've wanted most for your birthday, pastu dia jawab, takde ape, macam tak logic kan?
Manusia ni macam-macam la dia nak kannnn...


Ada yang nak  a set of Wedgwood tableware: Lace Gold by Vera Wang lahhh...
Cantek kann set ini?
 Walaupun minum teh o aje ataupun nasik lauk sardin, nak gak pinggan cantek eh?
Feeling2 makan dkt Laduree ke noks?

Ada yang wish and dapat pulak Kitchen Aid macam Ribbon and Circus kannn, (best la ko Pe'jah, heheheh)
Ni aku pinjam gambau KA ko yek, hehehe

Ada org nak a new golf set takpun golf club membership for a year.
Kesian budak ni, main atas carpet mak dia, nasib baik carpet mak dia warna ijau kannn.

Di hari jadi yg mulia ini, saya nak tgk the latest sequel of Harry Porter.
Saya rasa malu sebagai seorang die hard Potties, saya tak tgk lagi cerita ini, huh sedih.

Kalau dpt enjoy cerita ini tanpa rasa terselit rasa gundah gulana yg dtg dari PhD laaaaaagi best?
Kudus nye permintaan saya, tgk Harry Porter aje eh?
Heheheh.
Takla permintaan telah disuarakan dan dah dpt pun hadiahnye dr T-Bag.
Hehehe..

Okeh, nok gi menonton wayang, but first kena hantar budak kecik pergi school nursery.
Chau Chin Chaaa....
Photobucket

8 comments:

bujal X said...

all i want is U~

*ble makcik? haha~

ayam said...

all i want for christmas is mariah!

Ribbon Clown said...

aku pun lom tgk hery poter..sedih uwaa..tape download dr torentmlm niih hehe..

janji dapat adiah..suka feeling dapat adiah.. hepi besday again mim!!!

Susie said...

happy birthday :-)

Cik Lurpak said...

Bujal : Ko nak apa Bujal? Roti sapu lurpak ke? heheheh

Cik Lurpak said...

Ayam: Heheheh.. Mariah dah saggy..sik best aihhhh

Cik Lurpak said...

Pe'jah: Thanks Pe'jahh.. Nak nak pulak, hadiah yg kita mmg nak kann.. senyum sampai telinga.. heheheh

Cik Lurpak said...

Susie: Thanks susie :)

Related Posts with Thumbnails