Tuesday, 30 November 2010

My Blog



This blog needs to be revamp.
Tapi saya malas plus agak busy.
Korang tgk the labels pun mcm hampeh.
Kena buang all labels and buat balik.


Perlu ada header yg va va voom.
Walaupun saya majoring dalam computer graphics masa undergrad, saya adalah bute art.
Sebab kami tak belajar nak guna benda like photoshop, flash and whatsoever.
Ye, saya pemalas, kalau takde kepentingan dalam akademik, saya takkan belajar sendiri benda mcm tu.
Kami belajar coding benda mengarut, hahahahahha.
Saya hanya tahu photoshop, illustrator and flash sikit-sikit masa I did my industrial training dkt Keluangman.


Rasa nak letak info tweeter saya, tapi malas nak cari code and tampal.
Tak yah susah nak tempah tiket bagai semua kalau nak ikut saya, add aje @deLancretLurpak, hehehehe.
Lagipun saya tak pi memana, dok sini je mengadap winter tak best.
Boleh kita mengarut secara berjemaah, hehehe.


Seriously, 
MALAS.
Ada sapa-sapa buat service tlg revampkan blog?
Hehehe.
Ye, mmg, blog ni tak de la famous pun, tapi kalau blog cantek, diriku gumbira.
Kepada silent reader and reader tegar, terima kasih la sebab baca tulisan mengarut saya. 
Kalau terjumpa, saya belanja makan roti sapu butter Lurpak.
Hehehe. 


Apa nak letak ek kasik blog ni berseri berkilat mcm pinggan Noritake?
Heheheh.
Photobucket

16 comments:

bujal X said...

ceh~bujal baru berangan nak mintak makcik buatkan bujal header baru~

Ribbon Clown said...

meh aku wat blog ko hehehe tp lambat la aku wat..FOC..

somuffins said...

CL
Bila berjumpa dan sebagai hadiahnya, I nak sebantal roti dan sebuku Lurpak, boleh tak? :-)

Kat tv3 setiap Khamis ada drama komedi Tipah Vavavoom. Kalau minat cubalah cari tapi rasanya you mesti bz kaan??

Kazaztan Team said...

kasi gilap...ehehehe

kucingorengemok said...

saya kategori tegar, walaupun kadang² tak tinggal komen. hehe.

RC! tolong buatkan header & profile pic utk kog jugak ye, terima kasih!

bujal X said...

wei makcik kucing,bujal cop dulu ha~

Cik Lurpak said...

Bujal: Header yg ni pun header free tau yg aku cilok.. heheheh

Cik Lurpak said...

Pe'jah: Free ?! Aku on aje.. hehehhe

Cik Lurpak said...

CikSom: Hoihhh, boleh aje CikSom, next raya saya balik Jasin, buleh la raya umah CikSom ye tak.. hehehhehe


oh, itu la datangnye perkataan vavavoom eh?

Cik Lurpak said...

Kazaztan: Ate, kena sapu apa-apa ke sebelum gilap? Hehehhehe

Cik Lurpak said...

KOG: Jum kite pakat2 suruh RC buat, dia ada bakat terpendam tauuuu..

somuffins said...

CL
By nxt raya, rumah I belum siap lagi. Kalau you datang pun, silalah kerumah my hubby's cousin (kitorang tumpang rumah dia sementelah rumah PIL dah uzur).

Word vavavoom tu I dengar sebelum tengok drama tu lagi, hehe.

Cik Lurpak said...

Bujal: Jgn kome tarik baju sudehhhh.. heheheh

Cik Lurpak said...

CikSom: Jasin area mana?

somuffins said...

sambil berbisik *Jln ChinChin*

Cik Lurpak said...

CikSOm: ok, noted,hehehehhe

Related Posts with Thumbnails