Wednesday, 3 November 2010

I'm one of the Happiest People in The World!


My butt is in the first group, you go girl!
The rest of my body parts are in the second happiest group.
We're such a happy body parts.


But I want to be in the third-group of happiest person in the world.
Saya kan suka bersederhana.
Hehehehe.


Photobucket

17 comments:

bujal X said...

saya tumpang hepi~~sebab saiz kita sama~~(dengan selamba saya berbohong) haha~

suhaila said...

rasa nya kita macam tergolong dlm category yg sama..muahahha..

kucingorengemok said...

mengapakah kita tak paham tengok chart ni? rasanya tak la komplikated mana kot. adalah sedikit lembab setelah jatuh di jalan pagi tadi :)

Faizal n Fashitah said...

Tumpang hepi juak yeay! (sambil napok penimbang berat badan..)

Cik Lurpak said...

bujal: Bohong ke tak bohong, yg pentingnya happy. Happy tak?

Cik Lurpak said...

K.Su: apaa??? Mun category kita sama? maknannya kmk adalah sangat gemok, sebab kitak adalah sangat tinggi!! huwaaaa!!!!

Cik Lurpak said...

KOG: huih, adakah chart ini sudah sama taraf kesukaran seperti periodic table of elements? heheheh...

pegi urut mana yg patut cepat!

Cik Lurpak said...

faizal: Makin tua tok makin takut nangga scale aieeee

ayam said...

ada sik kemungkinan yg sampel perempuan saiz 12/14 yg diinterview tok rasa happy because sidaknya semua low in motivasi = expectation kepada diri sendiri pun rendah? so thats why mudah berpuas hati dgn their present self, lalu jadi sentiasa happy? hehe, guro jak cik lurpak.

Cik Lurpak said...

screw you ayam!!!

ayam said...

lariiikkk!

somuffins said...

CL

... and no wonder I failed my maths ... (ada kene mengena ke??)

Cik Lurpak said...

CikSom phobia nengok nombor eh?

CikSom, kalau depa tak guna nombor2 ni nak describe body size kite, susah jugak. Kalau depa guna mcm ni: papan-lapis, kurus-gile, kurus, cun-la, sedap, jaga-jaga, gemok, boyot, obesiti, scale-dah-rosak-cepat-turun. Mau histeria orang-orang mcm saya ni nengok label cenggitu.. hehehhe

somuffins said...

CL
I fobia tengok 'table' jer, hehe.

DrSinga said...

first in first group kah??
:)
or forth??

sori...soklan sengal... gua migraine la...

Cik Lurpak said...

CikSom fobia tgk table mcm saya fobia tgk periodic table for elements dalam chemistry.. heheheh

Cik Lurpak said...

yea ibusinga, first group means size 14. Setebang kan? Ibusinga lagi kecik kannnn...

Migraine gi makan cafergot.. heheheh

Related Posts with Thumbnails