Friday, 26 November 2010

Bikini di Airport

Sekarang kan tgh kecoh pasal security dkt US aiport yg semakin ganas.
Kalau tak silap, it's either korang lalu dkt full body scanner or korang kena manual scan yg dengarnye sungguh menggelikan. Ye la dia raba seluruh pelusuk badan ko, geli la kan.

Tapi ada a group of people yg enjoy jugakkan, sebenarnya protest la kan.
Just pakai coat and bikini kat dalam.
Diorg kan suruh bukak coat kalau lalu kat security tu kan, so tinggal la bikini. 
Pastu pulak ada yg pakai speedo je.
Hahaha.

Sungguh la mereka ini paranoid.
Takut bebeno ye yeop.
Ye le, dah terkena kan, haruslah takut.

Musim sejuk ni sapa yg nak feeling baywatch, sile la pegi US airport kan.
Dengar kata nak extend this measure utk ground transport plus maritimie pulak.
Silap haribulan semua tempat org pakai bikini je dkt US, baju semua tak laku. 
HHAAHHAHAHA.


Seriously, tok se la pegi US.
For details, read here.
Photobucket

8 comments:

kucingorengemok said...

dah lama juga tawar hati dengan angan² nak ke us... dulu perasan nak gi miami, haha, apa la rupa makcik berbungkus ngan tudung kat tepi pantai tu kan!

bujal X said...

bujal ada bikini style "borat"
tak sabar nak tunjuk pada mereka.
haha~

mokjadeandell said...

Jgn dia orang kuatkuasakan undang undang...nak naik flight kena berbikini sudah ye.
Habislah cita cita nak pi tengok anak cucu uncle Sam...

Cik Lurpak said...

KOG: hehehe.. makcik pakai tudung tapi pakai two piece, hahahahahah

Cik Lurpak said...

Bujal: Kembang tekak ku imagine wehhhhh

Cik Lurpak said...

Mokjade: Eh eh, cool pulak idea tu.. hehehe.. tapi tak leh bagi org-org yg badan sedap macam saya ni, huduhhssss!!

melissa said...

Ye ek gitu sekali..saya agaknya dah bese kena diraba tu - wpun dah lalu kat body scanner tu - (selalunya dia bg female officer, tak pernah pulak lagi org lelaki yg meraba saya hehehehe) maka nya tak heran..tp beselah setakat kena bukak kasut, jaket bagai tu..setakat nie kat tempat saya belom lagi nampak org berbikini tu hehehe

kalau baju tak laku, saya lah yg untung hahaha mesti baju sale giler2 n saya dapat bershopping baju sesakannya hahaha

Cik Lurpak said...

Farah: Scary kan kalau yg tukang raba itu adalah pengkid.. heheheh

Related Posts with Thumbnails