Friday, 29 October 2010

Wow, gagah!!!

Jgn terpedaya!
Mereka boleh! Anda pun boleh!

Spanx dtg lagi,
kali ini for men.
In their range, there are Cotton Compression Undershirt, Zoned Performance Undershirt, Cotton Comfort briefs and boxer briefs.
Sile melawat Selfridges atau order saja online.

Mcm ni, takde dah la belly beer.
Wahhh, semua lelaki kurus akan tercabar sebab abg2 berisi, sudah hensem bergaya.
Walaupun abg2 sudah menarik dipandangan mata, tlg bang yek, jgn pakai mcm gambar diatas, red boot? Tettttt!!!

Bayangkan gardener anda di luar, tgh potong rumput, pakai baju hitam dgn seluar kontot hitam itu.  Nangis wa ckp lu. Bukan nangis sebab bersyukur tgk "keindahan", tapi kesian! Apakah kau gila nak potong rumput mcm gitu di musim autumn?!
Photobucket

7 comments:

suhaila said...

mah, tok soalan sekda kaitan dgn topic blog ktk ari tok..haha..soalan nya: adv nuff nang ya ktk promote, ada dpt duit ka? apa untung nya pada ktk n pada nuff nang? kekekke

Cik Lurpak said...

nya ada dua igek jenis adv k.sue. Sigek ya namanya buffered earning and sigek ya campaign. Campaign pun income sik banyak. Paling tinggi kmk dpt pun 25sen per campaign. Buffered earning ya banyak la. Ngkah ja adv nuff ya dkt blog ktk. One of the ways to attract sidak company ngkah di blog ktk is ktk update blogger bio ktk selalu and dptkan banyak unique visitors. Cara untuk dapatkan unique visitors adalah dengan generate banyak post everyday and blogwalking. Makin ramei unique visitors, makin banyak la income ktk.

Cik Lurpak said...

Sigek gik soklan ktk ya. Nuff dpt promote daknya pun client dkt blog kita, kita dpt duit. So, it's a win-win scenario. Best juak la.. Tapi mun mok dpt beribu-ribu sebulan, ktk mestila blogger yg tegar! hahahha. kmk sik..hehhehe

julie^beth said...

kalo winter, beku buku kaki skali

Cik Lurpak said...

Aliaa: Org putih kat sini ada yg berlagak seyy, pakai sleeveless, budget masa summer la.. chait!

Faizal n Fashitah said...

Wow seksi!.. mok mek ngoder juak tok lak.. dpt pakei raon2 satok ehehe..(syiohhh!..)

Cik Lurpak said...

Faizal: Yaa dehhhh.. berani ktk ke pasar kedak ya, dikepung sidak makcik berjual di Satok mintak otograph kelak aie

Related Posts with Thumbnails