Monday, 4 October 2010

Verangan Session and The Mocha Effect

Woke up, looked outside, it's raining. Cancelled our Sunday routine which is car-booting at Bath Race course. Anyway, we need to go to Bath to pick up a thing that we bought thru eBay. I love Bath because of the scenic view and the building.
 A very narrow road, me don't likey!


After that we went to Currys to look for things that we wish that we could afford to buy before we going back for good.  Ini adalah sesi verangan sekluarga ok!There is a Starbucks cafe in that Currys outlet. So, ordered my favourite drink, mocha frappucino,tall with cream, orange juice for Mrkamahkamah, a chunky chocolate cookies and one caramelised belgian milk chocolate muffin.

John Lewis, The Mall was our next place to continue our verangan session. Went back home after half an hour there. I felt so sick the moment I reached home, my head was so heavy. After solat, I lie down. Tried to sleep. I can't. Normally, even if I drink a venti mocha frappucino, I will doze off like a baby. I felt like I want to puke, but malas! But I really think the culprit is the caffeine. Suddenly, I felt too old for powerful caffeine drink like mocha. Next time, I should order decaffeinated mocha frapuccino. Padahal selama aku ni kata apa kejadah kau nak minum kopi tapi decaffeinated, apa kau pikir kau queen? Sekarang aku paham! Confirm kena gelak dgn budak Starbucks tu, nak mocha tapi nak decaf, erghh...
Photobucket

4 comments:

nottingham said...

lurpak, dah nak balik dah ke?

as for starbucks, saya boleh minum frapuchinno je or chocolate thingy. tapi kalau yang ada caffeine, sure tak boleh tidur seminggu.

sebelum balik malaysia kena singgah rumah saya dulu ok.

Cik Lurpak said...

Nottingham:

belom lagi nak balik, ada lagi 2 winter untuk ditempuhi, pastu buleh chaloo.. hehehe..

Insya-ALLAH kalau kami nak ke atas, kami singgah la..

psst: kalau dah jumpa, nak panggil apa? Doc ke Aunty ke? hehehe.. sebab Aliaa rasanya sama umur saya kot, rasanya lahhh..

nottingham said...

aliaa is 26. you can call me auntie! bila nak datang sila roger. takut saya ke ireland pulak. bawa family sekali ok!

Cik Lurpak said...

Oh, saya adalah 29.. tua tiga tahun sajo dr Aliaa.. orait, kalau saya naik atas, saya roger ok..

Related Posts with Thumbnails