Sunday, 24 October 2010

Siaran Tergendala!


Someone is sick.
Extra TLC needed.
To make it worst, he refused to take any type of medications including the above thingy.
Sigh.



Gotta be stronger!
walaupun kepala sudah pusing....

Photobucket

14 comments:

Faizal n Fashitah said...

Get well soon! Luv TLC (Travel & Living Channel) huhu.. XD

Cik Lurpak said...

Thanks.. yerrr.. rindu kmk dgn Travel & Living Channel kohhh.. especially rancangan andrew zimmern.. "when it's looks good, eat it!!!" heheheh

julie^beth said...

didoakan everything goes well. aminnn

Cik Lurpak said...

Thanks Aliaa.. mudahan semuanya ok.. tak sanggup nak tido dkt ward ok!

Ms.Lilies said...

Moga dia cpt sihat!

somuffins said...

CL
semoga your lil beloved cepat sembuh.

I still owe u the tag. Ada masaelah sket, fungsi 'kopi n pes' mogok.

Cik Lurpak said...

K.Mimi, kan cepat sehat kalau makan obat.. ada tips tak nak suruh budak umur 3 tahun makan obat?

Cik Lurpak said...

CikSom: thanks cikSom..
heheheh.. takpe CikSom, buat slow2, jgn u "cut and paste" lappy TB sudah.. hehehehe

DrSinga said...

ayat fevret aku..
'kalau dia tak nak makan ubat...telefon Dr..Dr datang rumah bawak jarum besar ni!!nak makan ubat ke nak cucuk bontot?? NAK!!!!??'

somuffins said...

Psst CL...
Sesungguhnya Dr S memang garrrrangs.. :-)

Ms.Lilies said...

akakaka....
takut aku baca dgn dr singa...
dulu anak aku cam tu gak..
tp aku umpan dgn makanan fav dia..sambil puji2 betapa cantiknya dia kalo makan ubat ekekekeke....

anak aku suka kena ampu...
jadi skrg sudah sgt senang makan ubat

Cik Lurpak said...

Ibusinga: Anak5singa tau tak ibu dia singa, eh doctor? hehehehe..

anak saya kalau org lain bg obat ok la, kalau mommy and daddy bagi, rasa macam pertandingan gusti la pulakk

Cik Lurpak said...

CikSom: grrrr.. takot tau!

Cik Lurpak said...

K.Mimi: nanti ada anak pompuan leh saya guna tactic yg sama.. ntah bile nak nak beranak, taktau la kannn

Related Posts with Thumbnails