Friday, 8 October 2010

SALE! SALE! SALE!!!

Cuba cermin muka korang sekarang, terjegil tak bijik mata nengok perkataan SALE! SALE! SALE!!!

Actually I'm promoting a blog that provide information on sale or any promo around UK.
Sesuai untuk student2 yg poketnya sentiasa berlubang macam saya.

Click Sini.

Kalau malu nak bukak, tengok kiri kanan dulu.
Dah takde org baru buke tau...
Saya takpe, saya work from home.
Hehehehehe.


Dah dah, pegi print Nando's punye promo, half chicken tuuu..

Photobucket

4 comments:

KSWSK said...

mimahhhh...aku bersesi blog walking...akhirnya smpai kat sini...kang aku link erk blog kau ni...bl mau pulang msia ni?

Cik Lurpak said...

adakah engkau wahai wawa? hehehehe.. sile link..balik for good ka? 2012 la.. lambek laie..

DrSinga said...

walaupun saya di malaysia..
saya klik juga..
dengan jelesnya...

Cik Lurpak said...

Ibusinga: Hehehe.. tapi malangnya dalam blog tu dia tak tulis bila Burberry/LV and whatnot sale..

Related Posts with Thumbnails