Thursday, 28 October 2010

Ice-cream, anyone?

Today max temp is 15.
Sejok-sejok kuku (as opposed to suam-suam kuku)
Ice cream tetap ice- cream.
Lagi enjoy sebab tak yah tinggi suara pd mrkamahkamah, kan dia ada kat nursery school. Dia bukan nak mkn, dia nak beli dan pegang ice-cream aje. Dia ni mmg ada pe'el suka membeli.


Tapi tadi ice-cream man, si Angelo tu kata
" If I see nice woman like you, I remember Italy" sambil tersengih-sengih.
Apa dia maksudkan pun aku tak paham, yg pentingnya ice-cream cone ni sedap!

Sent from my BlackBerry smartphone from Virgin Media

15 comments:

julie^beth said...

sebab ice cream kat italy majority home made. sodap kak!

Lady of Leisure said...

kat sana makan ice cream pegang lama2 pun tak cair la ek sebab sejuk kikiki...
rasa nak jer bukak fridge ambik ice cream ni, tapi since im having a very severe period pain, kene tangguhkan dulu niat tu...

nottingham said...

lurpak, rasanya si angelo tu tengah melakukan proses mengoda dan sudah pun berjaya sebab lurpak membeli ice cream dia. hhehehehhe

Ms.Lilies said...

aku tgk eskrem ko ni terasa2 nak eskrem lak malam2 ni ha hahaha

ayam said...

cik lurpak ada iras iras monica belluci kut

Cik Lurpak said...

Aliaa: itu la pasal, bile la akak nak pegi Italy Aliaa oi!

Cik Lurpak said...

LL: cayo juge ice creamnye.. dia nye tekstur lagi lembut dr ice-cream malaysia, lagi sedap.. hehehe

Cik Lurpak said...

Aunty Notts: Dah muka saya je beli ice-cream dia, mestila dia bagi ayat2 rasuah heheheh..

Cik Lurpak said...

K.Mimi: apalagi, godek la freezer, carik eskrem, jgn tetiba dtg seru nak buat eskrem sendiri tgh2 malam sudehhh.. hehehehe

Cik Lurpak said...

Ayam: Tengsla! I tau la I adalah Monica Belacan.. chaittt!!!!

DrSinga said...

amboiii ayamm....
kemain lagi....
:)

Cik Lurpak said...

Ayam tu mmg sengaja tau ibusinga. Suka bikin panas hati!!! "panas" bak kata Fazura dalam pisau cukur

~ Mamma Olyn ~ said...

waaa..i loveeee ice creeammm! Mmm..menariknya, i kna try satu b4 winter..:)

Cik Lurpak said...

Mamma Olyn: Kiteorg layan je ice blended and ice cream walaupun winter.. hahahahha.. omputihs selalu tgk2, pelik agaknye tgk kite selamba aje..

~ Mamma Olyn ~ said...

wa hebat..hebat..ber ais habis organ organ dalaman..hehe

Related Posts with Thumbnails