Monday, 11 October 2010

I Just Hate MONDAY!!!!

"Windows has triggered a breakpoint in gui 1.exe.

This may be due to a corruption of the heap, which indicates a bug in gui 1.exe or any of the DLLs it has loaded."

I Hate Monday.
Tommorow is Tuesday.
I'll be more stress than ever.

HATE IT!!!

Deng!

Photobucket

10 comments:

Lady of Leisure said...

hihi... same here... i suka kalau dah masuk friday tu.. :D

Cik Lurpak said...

i kan, kalau dah masok khamis tetiba up to gear 5 buat kerja.. pastu mesti kata kan best kalau kalau every day is thursday.. heheheh

fika79 said...

hahaha..i hate everyday except payday!!*matilah tak dapat nak hari2 payday..hikhik

Cik Lurpak said...

kalau hari-hari payday, Arab Saudi pun buleh bangkrap daaa..:P

Faizal n Fashitah said...

Apahal windows gui kitak ya? crash ka? Anyway, to me Monday is like hari2 lainnya.. tapi kamek suka friday la hehehe..

afendi ariff said...

stress??
g makan...
heh!

Cik Lurpak said...

Faizal: ya coding prototype sistem yg dipolah kmk ya.. dah la mok demo ri kamis tok, time tok la nya mok ada error koh.. tension mek..mun ada teh c peng special kei muang rasa tension tok best juak aie..

Cik Lurpak said...

Afendi: Aku tadi stress, terus ajak husband aku gi makan.. aku pekena salmon sashimi.. terus good mood ...hahahaha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kuar ngan bf ok kot

Cik Lurpak said...

brutalsolo: aku mmg keluar dgn BF aku semalam, siap bawak anak aku lagi...hahahahha

Related Posts with Thumbnails