Friday, 15 October 2010

Congrats Dr Lin and Dr Sam!!!

Lin and Sam went through their viva smoothly today.
To celebrate their success, Kak Kin and Kak Wan came out with a plan, buffet dinner.
The venue was at Flavourz.
Theme was supposed to be Black and White.
Aku sorang je kot tak ikut theme.. al maklumlah wardrobe tidak variety ok.

Dr Sam and Dr Lin with me, yang ntah bile nak jadik Dr.

Me with Dr Lin.

I had this for my starter + main course and a plate of desserts (read: slices of tiramisu, chocolate cake, layered cake and one slice of unknown-but-so-yummy cake)

Korang layan je la gambar ni. Credit goes to Puan Farah ye.




I have few pictures more to share but blogspot sengal!

Anyway, Alhamdulillah.
Lepas dah 2 org.
Next is Kak Pah and Adee.
Good luck and all the best!



p/s 1: Bile dgr org lain dah lepas, kita pun akan jadik tergedik2 nak success macam diorg, ini namanya motivation, bukan jealous tau!

p/s 2: Mrkamahkamah and T-Bag stayed at home. Sebab tu aku buleh melantak dan berborak sakan. Kalau tak kena asik pujuk (read: tarik muka) itu budak suruh duduk diam-diam.


Photobucket

10 comments:

somuffins said...

CL
Your plate of desserts sounds 'gorjes'. Dr Dini takde dalam group tu ke?

DrSinga said...

saja tak letak gambar dessert kannn????? :)
sebab banyak kannnn????? :)

Ismail Fitry said...

Wohhhh bestnya dah lepas viva!!!

nottingham said...

ramai betul malaysian kat sana? boleh buat team marhaban tu!


since dia orang dah lepas, so lurpak, sila bersemangat!

Cik Lurpak said...

CikSom: Saya duduk kat Bristol tapi study kat Birmingham.. Yg dalam gambar ni semua rakyat jelata Bristol.. Kak Dini dok kat Birmingham :)

Cik Lurpak said...

Ibusinga: Satu plate aje la.. tapi sgt menggoda tau!!! hhehehe

Cik Lurpak said...

Ismail: Sgt suka tgk muka diorg lepas viva tadi...macam terlepas satu beban di kepala..

Cik Lurpak said...

Aunty Notts: Ini tak ramai ni.. kebanyakkan nye tak bawak husband/wife and the kids.. ada juge yg tak dtg, kalau berkumpul..laaaaagiii ramai.

itairus said...

Mim,
lepas tok turn ktk gik :)
All the best & believe tat u can do it babe!
Caiyok Mdm Mim!!!!

Cik Lurpak said...

Thanks Su.. takut su! tok maok focus kepada contribution agik.. nang sik sempat siap la 3 years!!!

Related Posts with Thumbnails