Monday, 16 August 2010

Update on ABC

Our third trial, close-up.
Rasa dah ada.
Cuma rupa kurang sikit.
Blame pada ice ye, sebab ice adalah tidak macam ice crush tu, T-Bag balut the ice bag with kitchen towel, then ketok2 the bag with rolling pin. Ganas and gigih!
Cuma kurang satu aje, santan. Lupa nak letak.
Congrats T-Bag dgn hasil ABC yg mengancam! 
Siap buat research kauu!!

Eh eh, i nampak slim dr sudut tepi, me likey!!!

8 comments:

Sidratul Muntaha said...

pagi2 buat ku lapar...

kucingorengemok said...

ye la kecik betul... mcm budak undergrad 19 tahun!

Rozie said...

saya br nak tanya, itu helper baru kah? cantek (read: kurus) nyeeee!

Budak Lurpak said...

Sidaratul: Cobaaannnnn :)hehehehe

Budak Lurpak said...

KOG: ye ke.. hehehe..padahal berat baru turun 1.4kg aje.. hahahahah

Budak Lurpak said...

Zie: ni teknik terbaru mengambil gambar ni.. shrinking from size 12 to size 8, lepas ni ramailah photog yg akan cuba menuntut ilmu dgn T-Bag ..hahahahah

melissa said...

amboiiiiiiiiiiii segantang ABC huwahuwa

Budak Lurpak said...

farah: ini ABC terbaik dr Bristol!!

Related Posts with Thumbnails