Friday, 20 August 2010

SPANX in Malaysia, seriously? Seriously...(sebut ala Meredith Grey)

[Sticky Mode]

You're in Malaysia?
Alamak dah nak raya!!!
Risau, sebab dah terbeli baju kebaya tapi melantak macam haram masa bulan posa? 
Takut kalau pakai corset lalu terkancing perut sekali, erk sakit doh!
 Nak beli spanx?
 Carik kat Giant tak jumpe?
 Kat Astaka, Muar pun tak ada? Jasin Shopping Centre?
Choice Super Mall, Kuching? Tunas Manja, Kuantan?
Oh jgn risau, order here.
Before order, check dulu size.
Sile beli ye kawan-kawan especially sapa-sapa yg rasa nak gi 2-3 open house dalam masa sehari.  Hehehe.

11 comments:

afendi ariff said...

er...lelaki sesuwai ker?
heh!

Budak Lurpak said...

Afendi: Jgn risau bro,spanx for men mmg ada..hehehe.. bagus juge ada spanx ni utk pompuan, kalau baju terpendek sikit, kalau tunduk2 bongkok2, tak nampak la lurah belakang.. hehehe..

melissa said...

kak mimah,

jasin dah ada shopping center?? huwaaaaaaaaaaaaaa gempak tu huhuhu last p jasin erk waktu amek result SPM? hehehehehe

Budak Lurpak said...

ala farah, dulu kan nama dia fresco.. dah upgrade la kot.. tu yg tuko nama... tapi yg pasti mcdota dah takde..ada kfc la ..heheheh

nottingham said...

menjadi ke kalau pakai spanx ni? payah tak nak pakai?

nuriL said...

asal entry pasal spanx sure aku nk nyelit..
yer saya shuke spanx!
say no to other korset2 bagai ni..
spanx juga dekat di jiwe gtuee

Budak Lurpak said...

nottingham: a'ah menjadi je..terselindunglah lemak2 yg menjelek2kan mata itu..hehehhe.. kalau ikut payah tu, sikit jek la kot payah nye.. kalau nak dibandingkan dgn corset, banyak senang la nak pakai spanx ni.. akak dah sampai Ireland, apa lagi rembat la satu kak.. heheheh

Budak Lurpak said...

Yanot: weh, aku nak check theori aku ngan ko.. aku perasan cellulite aku makan ilang la... tapi berat aku biasa2 aje la.. sebab aku tak pakai tetiap ari.. jap, ko yg kurus ada ke cellulite? hehehe..

DrSinga said...

astaka...???
aku dah 20 tahun tak jejak astaka...

Budak Lurpak said...

ibusinga: dulu masa tau nama dia astaka, macam lawak jek bunyi.. hehehe.. kire ok la kan, tapi tak buleh tahan kenapa mesti dkt dgn pasar.. tak cool ok!

nottingham said...

nak rembat ni. tapi kena cari dulu. ker, tunggu sampai uk nanti. mentara tu kena sorok cara lain.

Related Posts with Thumbnails