Sunday, 8 August 2010

Sofiya's Birthday Bash

The food.
Nasi lemak with its condiments plus sambal paru! gilo sedap!
Chicken satay with kuah kacang and nasi impit.
Sardine Rolls.
Vegetables Popiah.
Roasted Sausages.
BBQ chicken and fried chicken.
Pecal.
Chocolate cake air tangan Kak Ana. Saya nak namakan kek coklat ini, kek coklat OMG! OMG! 
Sedap gile! Malangnya Kak Ana dah nak balik Mesia :(
Fruits.
Orang dapur.
Tuan rumah, Mileen, K.Rozie, all the way from Bristol and Ayu, tukang buat kuah satay power dan sardine rolls gempak.
Pengusaha satay berjaya, import from Wales.
Introducing, Satay Haji Meri!
Kek ini jatuh no2. 
Kek kak Ana menang.
Tapi cream between layer cakes, mmg marvellous.
Org Druckers ni mmg tak pandai mengeja, "e" is a new "a" agaknya.
Nana, birthday girl, Sofiya, Aisya and Sabryna.

8 jam duduk bertapa rumah Mileen + Azhar.
Menyesal tak pakai Spanx!
Perut penuh macam nak pengsan!
Tapi, oh sedap!
Terima kasih dan sila jemput saya selalu, kamu tidak akan menyesal.

2 comments:

nottingham said...

mak ai, sedapnya. terus rasa lapar. chocolate cake tu moist tak? slurpp

Budak Lurpak said...

uh uh.. itulah chocolate cake yg paling moist di abad ini..sila terliur :) hehehehe

Related Posts with Thumbnails