Thursday, 5 August 2010

Baru Empat Tahun!!!

10 years ago, we've met. 
Masa tu badan masing-masing sebesar jari kelingking.
4 years later we are a couple.
2006, we're married.
And today, 4 years lepas akad nikah, badan masing-masing lagi besar dari size TV kat rumah ini.
(motif ckp TV kecik?? Tak puas tau tgk Come Dine With Me tv kecik, hehehehe)
But this is the first time, a suprise from T-Bag.
Gigih org putih ni tulis "sayang".
I received a bouquet of flowers.
This boy said "this is mine!"
Tapi malangnye, aku tgh banyak kerja.
Tomorrow, meeting with my supervisor at 12pm.
So, no outing for today nor special dishes, yang ada hanyalah
Ayam Masak Kicap.
Kire ok ape!

21 comments:

melissa said...

akak, happy anniversary!!

(takleh tulis pjg2, nk p kebun hahaha)

Lady of Leisure said...

happy anniversary.. semoga kebahagiaan berkekalan.. :)

Budak Lurpak said...

Farah: Bak sini hadiah bag gerabak satu!!! heheheh.. pegi kebun rajin2, 4-5 tahun sok dpt la sijil sebagai pekebun bertauliah...hahahah

Budak Lurpak said...

LL: Thanks! Sedih, tak leh makan kat hotel sini, sebab mahal sgt + tak halal!!

Lady Arween said...

Happy Anniversary awak...kavier xde ka? ala2 mat saleh gitu

Budak Lurpak said...

LA: Thanks.. caviar betol tak mampu nak makan..fake caviar boleh la kot nak carik..tapi sanggupkah makan telur ikan yg raw? erkkk!!

melissa said...

kak mimah,

takpe skrg perli2 saya berkebun, karang saya dah kaya jadi petani, malas nk kawan dgn akak hahahahaha

saya doakan yg baik2 utk akak sekeluarga, anything sailing smoothly sepjg semigrainan membuat phd, nnt balik malaya kita lepak sama2 saya banjeeeeeeeeeeee...nk banje gerabak tak cukup duit, baru beli htc Evo muhahahahaha

nottingham said...

masak kicap pun kira ok tu. macam sedap je nampak.

kat mana lurpak ni? tengah buat phd ke? school apa? bestkan buat phd! nanti drop by at my house! bawa the whole family.

DrSinga said...

may there be many many more happy years to come...
(jenuh ommelayu ni nak tulis omputeh..)
a.m.k sorang seketul...

Budak Lurpak said...

farah: alahhh farah, ko tanam pokok apa lah? kalau ko tanam pokok durian, mmg menyesal la kutuk2 ko.. heheheh.. wahhh!! HTC!! petani yg bergaya la ko ni..hahahahhaha!!!!

Budak Lurpak said...

Nottingham: Sedap oo masak kicap. Tu tinggal 2 ketol aje sebab kite warning T-Bag, tinggalkan sikit utk anak dia.. hehehhe

Best buat PhD? erkkk!! Terseksa jiwa dan raga!! Tapi so far so good la.. Kami dok dkt Bristol.. tapi saya study dkt Birmingham,T-Bag study kat Bristol.. Rumah kat mana?

Budak Lurpak said...

Ibusinga: Thanks Ibusinga. Apakah A.M.K??

Rozie said...

kak farah, ada hati tanak belanja saya? kak mimah n abg wandi, happy anniversary. nnt dtg sini kita celebrate (lagi) k!

melissa said...

rozie,

kalau rozie kerja UPM leh la akak banje sebulan sekali hahahaha kalau kerja kat tempat lain, 10 tahun sekali leh tak??

Budak Lurpak said...

Rozie: Thanks Zie. Apakah menu utk celebrate? Mee Udang yg meletops??

e.l.i.z.@ said...

happy 4th anniversary!

eh tu tulis butet ke? awat dh jadi mcm tulisan org putih je :P

Budak Lurpak said...

Eliza: yg tulis itu adalah org putih, hehehhe..katanye suprise, ada delivery hantar la.. hehhehe

K.Nor said...

happy 4th anniversary! semoga jodoh perkahwinan bahagia hingga ke akhir hayat .. amiinn

Budak Lurpak said...

Thanks K.Nor :)

Incredible Design said...

Happy anniversary Mimah..Baru je baca..sorry lambat wish..Semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

Budak Lurpak said...

Thanks awak :)

Related Posts with Thumbnails