Thursday, 22 July 2010

Worishofer, a new trend?

Forget crocs! 
(matila crocs tak laku lepas ni)
New style in town babe!
Even celebrities from Maggie Gyllenhaal, Michelle Williams (sapakah ko, aku tak kenal) and Kirsten Dunst have been spotted wearing this new trendy shoes [source: UK DailyMail].
This is a type of shoes which put function before fashion.
.
.
.
.
Introducing Worishofer.
.
.
.
hek elehhhh, ni macam kasut mak aku je yg aku pinjam masa aku pregnant.
kecoh aa Hollywood ni!!!




Hoi! Jgn jeling2 dkt shoe rack tu!
Jgn curik kasut mak ko lah masa raya nanti, berdosa!!!

15 comments:

kucingorengemok said...

kasut kita macam gini! kasut kita macam gini! well, tak la sebijik... tapi macam gini!

hehe, i hollywood, u! :)

sya mansor said...

ha'ah la... macam sandal makcik2.


p/s: makcik2 are the new trendsetters

Ribbon Clown said...

sandal aku dari preggy sapai skang still camni T_T

tp mmg comfortable..tak yah worishofer, BATA pun ade ;p

CikSengal said...

hohh?? ni sandal mak aku jugakkk..
motip ko tak kenal michelle williams? hahaha..

Fazira said...

lorrrrrrrrrr....
nie time fazira kecik2 lagi dah ada....alah dorang kan nak reka apa yg dipakai zaman2 dulu diperkenalkan balik ..macam jeans kaki besar kat bawah tu...itu kan ala ago-ago...hihi..

afendi ariff said...

sori to say!mmg mcm kasut mak aku...sori k.o.g....
heh!

Budak Lurpak said...

KOG: kire up to date la kan..hheheheh

Budak Lurpak said...

sya_mansor: fuhh, jgn terkezut tetiba makcik2 memakai kasut ala-ala lady gaga..

Budak Lurpak said...

pe'jah: oit, kasut BATA pun mahal skang ni wehhh.. aku rasa yg affordable adalah kasut vincci.. tapi vincci tak jual kasut mcm ni.. vincci jual kasut yg sakit utk dipakai.. hehehhe

Budak Lurpak said...

Yat: tadi aku baru google Michelle Williams..rupanya pelakon cerita dawson creek and brokeback mountain.. aku tak tgk dawson creek and aku tak suke cerita gay, T-Bag suke.. hehehhe.. Aku kenal michelle obama and serena williams and will.i.am aje.... heheheh

Budak Lurpak said...

Fazira: ala agogo kannn, bukan ala ago ago..hehehhe..kasut ni dah lama dah wujudnya, dah 70 years dahh.. btollah, org fashion ni pemalas nak invent something new, asik recycle aje..

Budak Lurpak said...

Afendi: hehehe.. kasut jenis ni mahal kann.. org tua kan kena pakai kasut comfy2 gitu.. supaya kaki tak sakit.. kirenye KOG ni mmg menjaga kesihatan kaki and berpoket tebal and, KOG, tua kah kamu? :P

kucingorengemok said...

aku lepuk gak budak dua ekor ni nanti...! hehehe :p [mine version murah la, of cos]

Budak Lurpak said...

KOG: kalau murah boleh beli banyak2, kire baru la up to date kan.. ada macam color2, sure semua sedara mara jeles pastu nak pinjam..heheheh

ayam said...

dawson creek! i loike!

Related Posts with Thumbnails