Thursday, 29 July 2010

Spanx, bukan Spank!

Spanx, best!
Kalau nak spank, mintak kat laki korang malam karang.
Yg tak kawin lagi, mintak mak korang tolong spank guna rotan setengah inci, zapppp!. heheheh.

Spanx, easy to use.
It's not like a normal corset.
 This is a Higher Power Spanx (to the power of 10!)
which I bought for GBP30 from Amazon.
People in Malaysia, few blogs selling this thing, i.e: here.


Lepas pakai spanx, baru la confident nak makan laksa Sarawak

Makan 3 mangkuk pun rasa ramping lagi, yummehhh!!
Itu pendapat seseorang yg tak mahu dikenali.


Buleh beli la kan bagi sapa yg ada muffin top.
Barulah boleh berkebaya dan bergaya di hari raya!

15 comments:

DrSinga said...

ilusi semata...
bila ko lucut..muffin top kembali semula..

AngahSayang2314 said...

wah best tue mana nak cari yeeee

nuriL said...

yes, aku pun shuke same spanx!
sbb die tak terase pakai korset occay!
i likeyy

Budak Lurpak said...

Ibusinga: kasik la chance nak feeling2 maya karin... hehehehe

Budak Lurpak said...

Angah: Awak click link yg saya bagi tu.. kat malaysia mahal sikit la.. tapi okla dr kita beli corset yg sampai riburiban tu...hehhehe

Budak Lurpak said...

Yanot: Menyesal aku tak beli 2-3 sehh.. esok lusa nak g beli.. tamak aku ni haaa...

nina said...

mcm byk tul review spanx... sume kata bagus. ye ker???now i pakai marks n spencer punye.. ok je la n cheap. mana bagus?

Budak Lurpak said...

K.nina,saya tau mark and spencer tu mcmana rupanya. Tapi spanx by Sara Blakely ni mmg best la.. tak nampak line kalau pakai seluar ke ape kan.. material dia mmg best sebab tak rasa mcm pakai corset.. aik, k.nina yg kurus pun pakai corset/spanx?

nuriL said...

mimah,
i likey jugak comment ko pasal tak nampak line ape bile pakai spanx!
vote for spanx.. wohaa!

Budak Lurpak said...

yanot: a'ah tu yg buat kagum tu.. kalau corset nampak no dia punye cangkuk2 tu, siap ada gelembung2.. malu la ai ..

rosszie7 said...

salam ziarah..jemputlah singgah & follow blog sy ya..tq

Budak Lurpak said...

waa rosszie7, jual coklat eh? suke suke, i loike!! nanti i dah balik mesia, leh la order dan merasa :)

Huda said...

sgt best kan pakai spanx!!so dh berapa ko kumpul

Budak Lurpak said...

Huda: Aku tak beli2 lagi my 2nd and 3rd spanx.. hoih tamak aku ni.. aku nye free delivery service dah expired. nak order kat ko buleh ka?

Secret Arcade said...

boleh sgt eh, bukan setakat free delivery..aku boleh bg 10% off..dgn kwn2 aku rs segan nak berniaga..tq tlg promo

Related Posts with Thumbnails