Tuesday, 27 July 2010

Sesekali Ku Rasa Teringin

1. Pecal aruah atok Sembok saya.
2. Tahu Bakar dkt Pantai Lido, kacang banyak please!!!
3. Sotong goreng tepung, gerai no 6, medan ikan bakar Pernu, order utk 5 org, tapi aku makan sorang.
4. Nasi goreng ikan masin, medan selera dkt taman sri pulai, UTM Skudai
5. Putu Piring warna putih ok!
6. Nasi kerabu dgn ayam masak merah, ikan goreng, telur masin, lots of sayur-sayuran, lots of budu with cili padi.  
7.  Kuay teow kerang mak saya!
8. Lamb chop The Bridge yg dah tutup, sapa tahu chef dia lari kemana?
9. Laksa Sarawak, buleh je buat sendiri, tapi malas!
      10. Murtabak singapura tapi beli dkt Larkin Perdana.

Kalau dalam movie inception, leh tetiba sampai dkt medan Ikan bakar Pernu, hemppph!!

9 comments:

bobotnear said...

sedapnya nasi goreng ikan masin...ni nak kena cari ikan masin jeruk kat wing yipp

Budak Lurpak said...

a'ahh.. nanti awak masakkan eh, saya nak makan..hehehehe

melissa said...

kak mimah,

kena try murtabak singapore kat kg melayu majidee...lagi sedap, daging setimbun tebal. bulan pose, dtg la lambat2 kompem tak dpt hehehehe

fika79 said...

murtabak sing sg chat a superb beb..I dah rasa byk tempat cam xkena dgn tekak.tahu bakar mmg sedapppp kt pti lido aka dataran bandaraya skrg...

kucingorengemok said...

saya vote no3! hehehe

babe, pernu dengan alai tu sama ke? yang dekat dengan parameswara tu?

DrSinga said...

pernu lain...
alai lain...
kan????

Budak Lurpak said...

farah: kalau la yg dkt larkin perdana tu dah abis sedap bg akak, taktau la kg majidee nye.. confirm tak makan nasik, makan yg itu aje.. hehehhe

Budak Lurpak said...

fika79: tgh imagine sg chat dkt mana ni.. heheheh.. dkt tgh bandor eh? sedapkan tahu bakar kat situ...perhhhh, nangess!!!

Budak Lurpak said...

KOG and Ibusinga: Pernu-Umbai dgn Alai tu tak sama... hehhehe...

Related Posts with Thumbnails