Thursday, 1 July 2010

Mystic @ Peej's

Peej recently introduced mystic slot every Friday night, so I sent my version to her. So, if you're interested in mystic, ghost and whatnot, you can go to Peej's blog.

Ado laie banyak cito kek sekolah MARA Jolobu (sekolah MARA Kuantan tak scary, sebab tengah bandor heheheh), tapi se maleh nak cito.

Even I have few experiences kan, but aku still tak berani masok any haunted house yg berbayar (like SCREAM in the Chamber of Horrors, Madame Tussauds) or yang free (like muzium diraja Johor or muzium diraja pekan pahang. Cuba ko masuk sorang, kalau ko buleh keluar dgn muka yg berseri, aku respect, kalau muka ko biru, ko paham la maksud aku kannnnn. Eh jap, dua2 muzium ni still free lagikan utk masuk?) 

Hantu Pakistan? Aku tak penah jumpe, penah dgr cerita aje, kan mileen kan? kan? But if you see this ghost, takyah takut la.. peluk ajo, cute!
Tetiba keluar fang dkt mulut casper, wahhh, tobat scary.
Eh dah jadik vampire pulak si casper tu nanti. 
Speaking of vampire, True Blood dah on air (dkt US la dan aku streaming la kan), weehoooo!!!

3 comments:

kucingorengemok said...

wah panjang cerita awak kat situ.. jap jap kita baca!

kucingorengemok said...

ok kita dah baca (panjang wehhh)... cepat cite hantu pakistan pulak, hihihihihi - ketawa gaya mengilai

Budak Lurpak said...

KOG: citer hantu pakistan kena kumpui banyak2.. ni baru 1-2 aja.. kang dah cukup 5, saya cerita, alhamdulillah, saya tak penah kena dgn pakistan version.. kalau tak, mesti saya dah pandai speaking urdu.. hahahahah.. iskk, takut la plak..

Related Posts with Thumbnails