Wednesday, 7 July 2010

Mode: Sabar


To all friends
who are at the finishing line,
who just started the journey,
or in the middle of the so-called PhD.

Permanently Head Damage
Piled Higher and Deeper.
Permanently Hungry and Depress (this is so me!).
whatever you may call it.

but certainly, not this one
Pretty Huge D*ck
(if this is one of the advantages, untung lah ko Leman, tapi apa yg Peah dpt kalau dia abis belajau?)

Mari kita sama2 banyakkan bersabar [ demi menyahut seruan bos]


Sambil bersabar elok makan kepok lekor, motif?
[Image googled]
Next Project: Kepok Lekor.
.
.
.
.

Jwpn: Peah dpt kepok lekor kalau dia belajar buat kepok lekor masa study PhD, ek elehh..

8 comments:

Fazira said...

ahhhhhhhhh...
sedapnyanyerrrrrrrrr...
kak mimah buat saya lapar lah pulak..

Budak Lurpak said...

sedaapppp kan fazira kepok lekor....haihh! dugaan btol !

DrSinga said...

aku PHD lak kat kepuk lekor tu pepagi ni....
(padahal baaaaru sahur ni...)

Budak Lurpak said...

tu KOG tu letak asam pedas tetel, lagi la melampau, kite ada 12 hours lagi nak posa tauuu!!!

Ribbon Clown said...

sedapnye kopok lekor.. kat umah aku skang ade sos dia je.. ko nak? haha

Budak Lurpak said...

aku rasa sos dia lagi senang nak buat dr kepok lekornya.. messing with flour adalah bukan fav thing aku..hehhehe.. ko buat kepok lekor utk aku leh??

Drama Mama said...

keropok lekor my fave! nak pi beli kat pasar malam la satgi! hehe

Budak Lurpak said...

Drama Mama: saya sgt jeles!! kat sini kalu teringin nak g pasar malam kena tunggu christmas market la... tapi nan ado halal..hehhehe

Related Posts with Thumbnails