Monday, 19 July 2010

Fun Fun Saturday!

Mrkamahkamah asked for milk at 2.35am and I made a bottle of 150ml milk.As usual, I lied back on the bed trying to sleep. Baru nak terlelap, tetiba that little boy mengigau nak main game dkt Ipod. He cried like macam aku dera dia pulak. Gile kau nak bg dia main game waktu mcm tu. Then pujuk2, he slept. Baru nak landing balik, then my phone alarm bunyi, it's 3.45am. At 4am, I slowly got up, wash apa-apa yg patut, semayang subuh and made milo suam. Takut terpengsan pulak kang. 5.15am, we were already at the tempat kejadian and at 7.30am, these were the hasil mahsulsss.

Partner in crime.

On the way back home, muka tak cukup tido tapi happy dapat shopping!!
Shopping untuk org lain, i dpt 3 benda aje tapi paling best.
 Masa balik tu, tuhan saja yg tahu betapa laparnya saya. So, sampai terus bertukang and we had mee hailam and jemput2 ikan bilis for our breakfast. At 10am, takda hujan ataupun petir, we decided to go to London. Kelam kabut siap-siap. Arrived at Tuk din around 2pm. Terus melantak

Me having nasi goreng hailam. What's up with the hailam that day, I dunno.
Gambar adalah tahap huduhs, rasa nak ku baling blackberry ini!!! 
Tapi rasa nasi sedap. Serious sedap. Sedap pun ada serious kan kan...

Nasi lemak and Nasi Pattaya.


Muka kenyang makan kecuali Rozie la kan. Dia diet.
Model size 0, size 6, size 12, size 0, size 10, size 10.
i ni size 12, tapi betis i kecik. Kalau prince carik bakal bini dgn pegang2 betis aje, confirm diorg rasa tertipu. hahahahahaha.

After that, Westfield la kan. We didn't do any shopping. Pening la tgk ramai org, alasan orang dah pokai. Tapi sale mmg bersepah la. After spending 2 hours in Westfield, we finally dah sampai tahap kemuncak penat, So we, eh salah, T-bag drove back home. Aku kat sebelah tahan ngantuk sambil hirup Costa hot mocha. Arrived at home around 9pm, siap tapau KFC.

It's the happening saturday ever.
Penat tapi best!

7 comments:

DrSinga said...

5:15 pagi!!!!!!
ko paksa MrKamahKamah n TBag terjebak sama tak?!

Budak Lurpak said...

ibusinga: oh tidak, mrkamahkamah lena diulit intan..hehehe.. T-Bag duk rumah la kan..jaga rumah.. aje gile nak bawak semua2 g shopping, tak tenteram tau idup i...hehehehe

kucingorengemok said...

untung la kaki kecik... hulur kaki je, dapat kawin anak raja (atas balut dengan purdah) kih kih

melissa said...

rozie makan cereal aje???

melissa said...

kak mimahhhhhhhhhhhhhh, gemuknya bag NEXT tu..kuota ku ada ke hihihi

Budak Lurpak said...

KOG: confirm anak raja menyesal sampai mati!! hahaha..bini baru dah la kuat shopping, kuat makan pulak tu..kalau kuat benda lain takpe la jugak...hahahahhaha!!!

Budak Lurpak said...

farah: baju yg menutup aurat seperti yg direquest takda sgt masa sale.. kalau ada pun, mata ini tidak berkenan..kalau ko nak pakai blouse sleeveless dgn inner baju buleh la.. H&M dgn zara lagi banyak kot baju cenggitu.. rozie dtg aje, kami dah nak gerak g westfield..so dia tak makan la..

Related Posts with Thumbnails