Saturday, 3 July 2010

Because of You....

It's a mission.
A mission that we planned since Wednesday.
What we need is a big bag and of course we need to bring my purse as well.
Put everything in the bag
Maggi Chili Sauce and sunglass in my big bag.
Yes, we do need sunglass untuk cover malu sebab panas oo...
Because of KFC.
Ku korbankan beg itu demi membawa chilli sauce, nasib baik tak tumpah ke hapa ke..

psstt: org Maggi taknak panggil i jadik duta Maggi chilli sauce ke? gile kuek kami makan sauce, satu bulan berapa banyak botol daaa...

Alhamdulillah, sedapppppp!! Tapi tak menjilat jari macam kat Malaysia la..
WE WANT HOT & SPICY!

16 comments:

Rozie said...

selenga...sengal la akak ni! tak ngaku sedara dah la :p

DrSinga said...

wakakaka....
kat sini org seludup gula bawak keluar...
ko seludup masuk....sos...

kucingorengemok said...

balik sana bawak berapa botol sos megi? hahaha, lawak la ko

Cik Kiah said...

Yes chilli sauce!! When i was in school dulu, sekali sekala turun london mesti beli chili sauce...the only thing that kept me sane..hehe..

Budak Lurpak said...

Zie: berani la ko tak ngaku sedara, taknak masakkan ko daging masak merah..hahahah

Budak Lurpak said...

Ibusinga: fuhhh, nervous gak tu.. bukan sebab takut kena tangkap, tapi takut org sebelah meja mintak.. hahahah

Budak Lurpak said...

KOG: tak bawak balik sini pun.. kami beli kat kedai sini.. paling murah dpt 77p.. kire ok la.. heheheh.. lagi mahal sos lingam tu..

Budak Lurpak said...

CK: mcmana la kome idup dgn makan ikan aje bertahun2. isk isk...pas tu jarang pulak jumpe cili.. tell me CK, tell me..

fika79 said...

sana takde hot & spicy ker??sini ada..mmg pedas..hehe

Budak Lurpak said...

org german makan pedas ke ? best aa korang.. takyah angkut chilli sauce ke sana ke mari..jeles!

melissa said...

kak mimah, bersyukur ok ada kfc halal :P sini langsung kalau nk kena drive 2 hari..

p/s: saya lagi suka original yum yum

Budak Lurpak said...

farah, dr ko drive..baik ko naik ketebang balik mesia...hhehehe..kfc original adalah tidak mencabar mental dan fizikal langsung..hehehe

Fazira said...

rasa tak gravy dia????

Budak Lurpak said...

fazira, dah rasa... tapi kalau lawan dgn chilli sauce maggi, menang lagi chilli sauce.. tapi kalau one day terlupa bawak chilli sauce jalan2, i'm sure kiteorg makan dgn gravy punyelahhh..

melissa said...

eh kak mimah, nnt balik p carik KFC kat tol sg besi tu..dah kena yg original kat situ, takmo dah yg hot n spicy, saya sanggup bayar tol sebab nk makan kfc kat situ tau hahahaha..mintak yg thigh, ada kulit byk baru dpt rasa tepung ori yg sedap tu hehehe.. (meleleh2 pulak air liur waktu type nie hahahaha)

Budak Lurpak said...

akan ku ingat pesan mu wahai farahhh!! tadi rozie pulak ckp die nak g makan zinger burger, eh terliur pulak, dah la posa ni..ish ish ish

Related Posts with Thumbnails