Monday, 28 June 2010

In 20 years...




haihhhh!! tak sama langsung!!
Sekarang pun muka sudah double chubby, tapi God knows what happen in 20 years right.
Hoi! Buat kerja!!!
(terus tunduk, buat2 baca PDF)

8 comments:

Siti Fatimah said...

matang gile muka ko yg dh tua..ahahahaha...apsal tak nmpk kedut..nmpk mcm eye bag je.....ini sudah tak aci....nmpk mcm wanita korprat yg matang..tak aci weih....

ni die dh siap2 coding pakai SK-II skali ke? ahahahaha

kucingorengemok said...

rambut tak uban langsung! cat eh? hehe

Budak Lurpak said...

Siti: tu lah cite2 aku Siti, wanita korporat yg matang lagi macho... hehehe.. kalau boleh sampai tua dress up kena pada tempatnya.. kalah rosmah doh.. hahahaha

KOG: keturunan kite mmg kurang uban la KOG.. agaknye org Parit Beting mmg takde uban.. hahahahah

Budak Lurpak said...

Siti, aku kena jimat pakai SK-II, kat sini takde jual.. gilak, aku kena import dr Malaysia.. hemmm

DrSinga said...

'nenek-nenek sibongkok tiga...'
'siang mengantuk malam berjaga...'
:)

Budak Lurpak said...

a'ah kan ibusinga, masa tu kalau Mrkamahkamah menggatal kawin awal, dpt la jadik nenek.. heheheh.. mudah2an dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, aminnnn!!!

Umisofwa said...

Salam ziarah

Budak Lurpak said...

Umisofwa, terima kasih sebab singgah :)

Related Posts with Thumbnails