Thursday, 10 June 2010

I Missed You

Picture taken 2 months ago.
Yummy la weh!
Ibusinga said, the tiramisu cake wallah juga.
If I'm not mistaken, kite dah sampai Hengland, baru dia ckp, cisssss!!!!

New watermark from IncredibleDesign.
Thanks Lieza, I like!!

update: entry ini kasik hati Mileen panassss!!

10 comments:

Incredible Design said...

Sama2..Sedap ye...

Budak Lurpak said...

sedapppp!!!

DrSinga said...

aku dah pandai buat tiramisu sendiriiii....!!!!
sedappppp.....
(ambik resepi kat Cik Sema As Days Go By)

afendi ariff said...

chicken chop ke ape bende tu?
heh!

Lady Arween said...

sedap2..kita suka..nak plak selalu dapat mkn free kat sana..bos kita suka makan kat sini..saya tumpang bawa perut ja

Budak Lurpak said...

IbuSinga: cheh!! baru nak order suruh Ibusinga buat, tapi dah bg resipi kena la buat sendiri kannnn

Afendi: ni seafood platter la.. makan dkt manhattan fish market..

LA: yea btol!! sgt sedaapp masalahnya mahalllll!!! awak syok la.. heheh.. makan utk saya banyak2 tauu!!!

Ida Chan said...

sibuk je watermark tu, kasi tipi skit, mengganggu pemandangan makanan di atas :P

Budak Lurpak said...

hikhikhik

noorfa.nasir said...

sedapnya.. nk jugak

Cik Lurpak said...

Hoih ni mmg sedap Noorfa!!

Related Posts with Thumbnails