Tuesday, 1 June 2010

His Obsessions

While his mommy was busy thinking about her research works what to cook (yea saya mengaku, saya agak obses dgn food), he was sleeping with his good friends.
dikepitnya kereta tu..ish ish

What should I do to make him forget about his paci? Hemm....

takkan la asik nak sumbat mulut dia dgn makanan kann...kang kembang mengembang anak aku kangg

8 comments:

geraugebang said...

hu hu hu hu...cutenya bila dia tidur ngan mainan dia...kesian diar...mak dia memang tau...makan no 1. kak gerau atas sikit...-1...ki ki ki

sharin said...

iman dah sik puting lagik..
how he stop? sbb ada Izz, everytime nya mok puting, kmk pdh, sik malu ngn adik... pandai pulak nya segan nak puting dpn Izz... hehehe...
and kebetulan, puting nya dah rasa sik best, nya sik maok isap yg lamak ya, selalu jak mintak belikan yg baru.. tapi sbb time ya kmk tgh confinement, so sik dpt keluar pegi beli.. last-last nya lupak pasal puting nya..

kesimpulan nya mim, dapatkan adik utk yaya... konfirm nya segan mok puting dpn adik nya...
hahahahah

Budak Lurpak said...

k.gerau: mak dia mmg over.. tgh dinner leh piki nak masak apa utk lunch esok.. haih! org mcm kita ni, confirm takkan kuruih punya lahh.. nasib la kan.. hehehe

k.sharin: sekpalah.. pakei jak paci ya for 2 years.. mommy nya dah sik terkabir maok beranak kinek tok..hehehhe

afendi ariff said...

sama kes ngan froggy anak aku la ni...tp pesan org2 tua suh sapu gambir kat puting tu..gambir yg buat mkn pinang tu...lama2 bila dia rasa len mcm, dia tgl la...
tp aku tak penah test...psl anak aku tak addict menda ni..dia addict katak masam dia je...heh!

Budak Lurpak said...

afendi: mak aku kata letak jadam (http://blog.hpa-online.net/perubatan-jawi/jadam-herba-pengubatan-islam.html), tapi macam kejam la pulak kan.. weh, dkt sarawak, gambir ada dua kegunaan jek..hikhikhik

Rozie said...

rendam paci yaya semalaman dalam air garam, esoknye bagi sure tanak dah. hahaha

Budak Lurpak said...

kalau dia nak syok macam ni zie?? ini sudah kes parahhhh

E.L.I.Z.A said...

hahahah sama mcm eiymann daaa..suka na tdo ngan kete² dia..

hmmm aku dulu wat gano ekkk..ms eiymann 1y+, biasa time dia nok tdo la dia nok paci..aku try x bagi paci tu, mmg azab gok la, lama2 dia ok..pastu terus ok..sib baik..sebab aku ado tgk bdk umo 4 ke 5 thn, isap paci lg..aiyaaa malu wehhh

Related Posts with Thumbnails