Thursday, 3 June 2010

BBQ Summer 2010

Thanks kepada yang dtg on that day, yang stay overnight (oit, raya tahun ni pun mcm ni juge ye) and kak nita and family, walaupun silap hari, sampai jugak ke rumah kami.
Thanks kepada penyumbang2 food and drinks.
Thanks kepada yg dtg membantu, mengemas kitchenku itu, jasamu dikenang.
Thanks kepada mereka yg berpeluh2 memasak sampai tak cukup tido dan berbau asap. hehehe kome tahu le sapa yek.
Thanks to all.

Me and chief cook, Ayu plus cik adik Fazira.
Antara yang awal dtg.
Ambik gambar depan pokok munga ros color kuning. Tengok lengan aku, boleh join sumo dak?

6 comments:

afendi ariff said...

kalu suma org dh tolong ko wat ape sis?makan je?
heh!

Ida Chan said...

mimah, aku ske la rmbut ko. comel :)

DrSinga said...

phewwwhhhh....
sibbbbb tak hujannnnn... kannn..

Budak Lurpak said...

afendi: eh eh, mana ko tau?? hehehe

ida: thanks ida.. penat aku pikir tau style rambut yg tak yah sikat...hikhikhik

ibusinga: itu lahh..kalau hujan.. abislah keledek bakar ku itu...

Lady of Leisure said...

bestnyaaa... rose pun dah mula keluar eh..?

Budak Lurpak said...

LL: dkt garden umah kami ada tulip and lavender, dkt depan ada yellow and pink rose plus pokok blueberry... meh ler dtg tgk...heheh

Related Posts with Thumbnails